اقتصادایرانی:
قیمت خودرو امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ در بخش قابل توجهی از بازار داخلی و مونتاژی با افزایش همراه شد؛ در این میان برخی محصولات رشد چند ده میلیون تومانی را تجربه کردند و افزایش قیمت در تعدادی از خودروهای مونتاژی به چند صد میلیون تومان رسید.
بررسی بازار نشان میدهد نوسان نرخ ارز و طلا، ابهامهای اقتصادی و تغییر قیمت برخی محصولات خودروسازان همچنان بر انتظارات قیمتی بازار خودرو اثرگذار است.
ایرانخودرو قیمت برخی محصولات از جمله سورن پلاس XU7P و تارا دستی را افزایش داده و سایپا نیز قیمت محصولاتی از جمله چانگان CS55 پلاس، سیتروئن C3-XR، کوییک S و سهند S دوگانهسوز را اصلاح کرده است. افزایش قیمت خودروهای ایرانخودرو و سایپا
در بازار خودروهای داخلی، پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما با افزایش ۱۴۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته به ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است.
سورن پلاس XU7P نیز ۹۰ میلیون تومان گران شده و امروز یک میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان قیمت خورده است. …












