قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۲۷ ساعت قبل

تحول در کلاس اول ابتدایی سمنان؛ ۴ مدرسه پایلوت اجرای برنامه درسی جدید - مجله اینترنتی کولاک

سمنان- معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان سمنان از اجرای آزمایشی برنامه درسی جدید پایه اول ابتدایی در چهار مدرسه از مهرماه ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: سمنان و
 تحول در کلاس اول ابتدایی سمنان؛ ۴ مدرسه پایلوت اجرای برنامه درسی جدید - مجله اینترنتی کولاک

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سمنان- معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان سمنان از اجرای آزمایشی برنامه درسی جدید پایه اول ابتدایی در چهار مدرسه از مهرماه ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: سمنان و شاهرود پایلوت طرح هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، آرزو مرادی نسب غروب یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش در محل اداره کل، اظهار کرد: استان سمنان در نخستین سال مشارکت خود در طرح ملی برنامه درسی جدید، با چهار مدرسه در شهرستان های سمنان و شاهرود وارد مرحله اجرای آزمایشی این طرح می‌شود.

وی ادامه داد: این برنامه با هدف ارتقای کیفیت یادگیری، تقویت شایستگی های پایه و عمومی، توسعه مهارت آموزی و فراهم کردن فرصت‌های متنوع برای یادگیری فعال دانش‌آموزان اجرا خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه در این رویکرد، مدرسه از محیطی صرفاً آموزشی به فضایی پویا و تجربه محور تبدیل می‌شود، تاکید کرد: پرسشگری، گفتگو، حل مسئله، کسب تجربه و مشارکت فعال دانش‌آموزان در فرایند یادگیری از محورهای اصلی برنامه جدید درسی است. …




 اخبار جدید

 معادله سودآوری در عصر محدودیت‌
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

معادله سودآوری در عصر محدودیت‌

ناترازی انرژی، معادله تولید در صنایع معدنی و فولادی را از «تولید بیشتر» به «ارزش‌آفرینی با منابع کمتر» تغییر داده است. در این میان، کارنامه هشت‌ماهه چادرملو از کاهش مصرف برق، گاز و آب همزمان با رشد درآمد حکایت دارد؛ روندی که نشان می‌دهد مدیریت منابع، در کنار توسعه ظرفیت، می‌تواند به بخشی از معادله رقابت‌پذیری صنعت تبدیل شود. در صنعت معدن و فولاد ایران، انرژی دیگر صرفا یکی از نهاده‌های تولید نیست و به متغیری تعیین‌کننده در سودآوری و تداوم فعالیت بنگاه‌ها تبدیل شده است. محدودیت برق در تابستان و گاز در زمستان، شرکت‌های معدنی و فولادی را با یک انتخاب دشوار مواجه کرده است: افزایش هزینه‌ برای حفظ تولید یا کاهش مصرف و ارتقای بهره‌وری برای کاستن از آثار ناترازی انرژی.

 محیط‌بانان کرمانشاه در خط آتش
۵۴ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

محیط‌بانان کرمانشاه در خط آتش

محیط‌بانان کرمانشاه در خط مقدم آتش‌سوزی زاگرس، با وجود سختی‌ها، برای حفاظت از زیست‌بوم ارزشمند استان تلاش می‌کنند. ضرورت پیشگیری و مشارکت مردمی تأکید شد.

 طلا در عصر پلتفرم‌ها
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

طلا در عصر پلتفرم‌ها

با افزایش استقبال از خرید آنلاین طلا، بخشی از نگرانی‌ها درباره این بازار هم جدی‌تر شده است. وقتی مردم می‌توانند با چند صد هزار تومان یا حتی کمتر، طلای خود را در یک پلتفرم آنلاین بخرند و بفروشند، دیگر لازم نیست برای هر معامله طلایی در خانه یا صندوق امانات داشته باشند. طلای خریداری‌شده می‌تواند در یک خزانه نگهداری شود و آنچه روی صفحه تلفن همراه دیده می‌شود، سهمی از طلای موجود در آن خزانه باشد.

 عبور از گاوصندوق
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

عبور از گاوصندوق

دیجیتالی‌شدن بازار طلا را در نگاه اول می‌توان اتفاقی شبیه دیجیتالی‌شدن بسیاری از بازارهای دیگر دانست: همان کالایی که پیش‌تر برای خرید آن باید به بازار و طلافروشی مراجعه می‌کردیم، حالا با چند کلیک در یک اپلیکیشن یا پلتفرم قابل خرید است. اما این تصویر، بخش مهم‌تر تحول در حال وقوع را نادیده می‌گیرد. پلتفرم‌های طلا فقط «محل خرید» را از مغازه به تلفن همراه منتقل نکرده‌اند؛ آنها در حال تغییر دادن ویژگی‌های اقتصادی خودِ دارایی طلا هستند.

 عراقچی خواستار واکنش کشورهای اسلامی به تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران شد
۲۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

عراقچی خواستار واکنش کشورهای اسلامی به تجاوز آمریکا و اسرائیل علیه ایران شد

وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی، بر ضرورت واکنش مسئولانه کشورهای اسلامی نسبت به نقض حاکمیت و تمامیت ارضی ایران و مقابله با توسل به زور و تجاوز تأکید کرد.

 جین فوندا : از ترامپ بیزارم
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

جین فوندا : از ترامپ بیزارم

آرمان امروز : جین فوندا مخالفتش را با ادغام پارامونت-وارنر برادرز، بیزاری‌اش از دونالد ترامپ و تمایل وهم‌آوری که برادران فناوری، الیگارش‌ها و میلیاردرها برای طول عمر دارند، در ونیز ابراز کرد. جین فوندا، ۸۸ ساله، پیش از آن که در مراسم بزرگداشتی حضور یابد که پنجشنبه در حاشیه جشنواره فیلم ونیز هشتادوسوم توسط طراح [ ]