قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۹ ساعت قبل

تعطیلی مدارس قم اول مهر ۱۴۰۵ قطعی شد │ قم استثنای بازگشایی مدارس شد و آغاز فعالیت‌ها به چهارم مهر رسید

تعطیلی مدارس قم اول مهر ۱۴۰۵ قطعی شد و برنامه‌های آغاز سال تحصیلی به شنبه چهارم مهر منتقل شده است؛ جزئیات استثنای قم را بخوانید.
 تعطیلی مدارس قم اول مهر ۱۴۰۵ قطعی شد │ قم استثنای بازگشایی مدارس شد و آغاز فعالیت‌ها به چهارم مهر رسید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، وضعیت مدارس قم در اول مهر برخلاف برنامه عمومی آغاز سال تحصیلی تغییر کرده است. با اعلام تعطیلی عمومی استان قم، مدارس نیز فعالیت خود را در روز اول مهر انجام نمی‌دهند و آموزش و پرورش قم اعلام کرده تمام برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که برای این روز پیش‌بینی شده بود، به شنبه چهارم مهر ۱۴۰۵ منتقل خواهد شد.

به این ترتیب، پاسخ برای خانواده‌های قمی روشن است: اول مهر برای مدارس قم روز حضور دانش‌آموزان نیست و آغاز برنامه‌های مدرسه به چهارم مهر منتقل شده است. تعطیلی مدارس قم اول مهر ۱۴۰۵ قطعی است

وضعیت قم اکنون با برنامه عمومی بازگشایی مدارس در کشور تفاوت دارد. استاندار قم اعلام کرده است که استان قم در اول مهر به شکل عمومی تعطیل خواهد بود؛ این تصمیم همزمان با برگزاری مراسم تشییع پیکر آیت‌الله سیدموسی شبیری زنجانی اتخاذ شده است.

اعلام سه روز عزای عمومی نیز در همین چارچوب انجام شده و روز اول مهر یکی از روزهای تعطیلی عمومی استان محسوب می‌شود. …




سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - 22 September 2026