قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۲۱ ساعت قبل

تیم ملی فوتبال امید راهی ناگویا شد

کاروان تیم ملی امید ایران با حضور ۱۸ بازیکن تهران را برای حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا ترک کرد.
 تیم ملی فوتبال امید راهی ناگویا شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

پس از پایان هفته ششم لیگ برتر، اردوی جدید تیم ملی امید برای آماده‌سازی جهت حضور در رقابت‌های ناگویا برگزار شد و با اضافه شدن بازیکنان اعضای تیم ملی کشور را به مقصد ژاپن ترک کردند.

ملی‌پوشان زیر ۲۳ سال ایران به شانگهای چین پرواز کردند تا از طریق این مسیر راهی شهر اوزاکا ژاپن شوند. آنها پس از دو روز حضور در اوزاکا راهی ناگویا محل برگزاری بازی‌های آسیایی خواهد شد.

استقلال و تراکتور اعلام کرده‌اند که در این مقطع حاضر نیستند به تیم امید بازیکن بدهند. امیرمحمد رزاقی‌نیا، اسماعیل قلی‌زاده و سعید سحرخیزان از استقلال و امیرحسین حسین‌زاده از تراکتور به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند که قرار است پس از برگزاری دیدار نخست در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا به اردوی تیم ملی اضافه شوند. همچنین رضا غندی‌پور، بازیکن شباب الاهلی امارات در ادامه به کاروان ایران اضافه می‌شود.

فهرست تیم ملی امید به شرح زیر است: …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026