قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۱ ساعت قبل

بازنگری در قوانین تئاتر ضروری است

مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی کشور با اشاره به خلأهای قانونی در حوزه تئاتر، بازنگری در قوانین این حوزه را برای اصلاح روند تولید و مدیریت هنرهای نمایشی ضروری دانست.
 بازنگری در قوانین تئاتر ضروری است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اتابک نادری، شنبه ۲۱ شهریور در دیدار با مهدی رنجبر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در شیراز با اشاره به شرایط کنونی تئاتر کشور اظهار کرد: بیش از ۴۰ سال است که قوانین این حوزه متناسب با نیازهای جدید مورد بازنگری قرار نگرفته و تئاتر همچنان از یک قانون جامع برای ساماندهی فعالیت‌های خود برخوردار نیست.

وی افزود: در حوزه سینما مشخص است که یک مؤسسه با چه ضوابطی می‌تواند فعالیت کند، اما تئاتر همچنان در یک وضعیت نامشخص قانونی قرار دارد و اصلاح این شرایط برای شتاب گرفتن تولیدات نمایشی و خروج از وضعیت موجود ضرورت دارد.

نادری با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه مدیریتی در حوزه تئاتر گفت: نقش دولت باید از متولی اجرایی به ناظر و حمایت‌گر تغییر کند و سیاست‌گذاری‌ها به گونه‌ای باشد که زمینه فعالیت حرفه‌ای هنرمندان و رشد تولیدات نمایشی فراهم شود.

تئاتر میان محدودیت‌های دولتی و ضعف ساختار خصوصی …




 اخبار جدید

 الزام ۳۱استان به برگزاری رویدادهای ملی برای شکوفایی صنعت سفر
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

الزام ۳۱استان به برگزاری رویدادهای ملی برای شکوفایی صنعت سفر

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر ظرفیت‌های بی‌بدیل گردشگری در تقویت نشاط ملی تصریح کرد: جامعه سرافراز ایران همواره ارزش ویژه‌ای برای سفر قائل است و با مدیریت هوشمندانه، گردشگری را در اولویت سبک زندگی خود حفظ می‌کند.

 انتشار اولین عکس جواد عزتی در فیلم کمدی اکشن «بورسیه»
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

انتشار اولین عکس جواد عزتی در فیلم کمدی اکشن «بورسیه»

فیلم سینمایی «بورسیه» به نویسندگی و کارگردانی برزو نیک‌نژاد پاییز امسال روی پرده سینماها می‌رود؛ کمدی اکشنی با حضور جواد عزتی و امیر جعفری که می‌تواند یکی از مدعیان جدی گیشه در ماه‌های پیش‌رو باشد.

 وقتی درباره‌ پلیس صحبت می‌کنیم حساسیت‌ها بسیار بالاست
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وقتی درباره‌ پلیس صحبت می‌کنیم حساسیت‌ها بسیار بالاست

یوسف حاتمی کیا، کارگردان فیلم اسکورت، در گفت وگوی ویدئویی با اعتماد با اشاره به اینکه وقتی درباره پلیس صحبت می کنیم،

 یک سال بدون صدای شاد جنوبی؛ آخرین اجرای امید جهان و پایان تلخ یک خواننده محبوب
۲ ساعت قبل / سایت فرتاک

یک سال بدون صدای شاد جنوبی؛ آخرین اجرای امید جهان و پایان تلخ یک خواننده محبوب

امید جهان از دل موسیقی جنوبی به شهرت رسید و با صدای شاد و ترانه‌های محلی شناخته شد؛ خواننده‌ای که زندگی هنری‌اش در ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ به پایان رسید.

 چه کسی راه لودر را به پادگان روس‌ها باز کرد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

چه کسی راه لودر را به پادگان روس‌ها باز کرد؟

بخشی از سردر بنای تاریخی «تومانیان» معروف به «پادگان روس‌ها» در سبزوار با لودر تخریب شد؛ میراث‌فرهنگی این اقدام را تخلفی محرز دانسته و از پیگیری قضایی و بازسازی بنا خبر داده است. فعالان میراث‌فرهنگی نیز می‌گویند پیش از این درباره احتمال تخریب بنا هشدار داده بودند.

 خانه سینما از حذف شورای پروانه ساخت می‌گوید؛ تأکید بر حل مشکلات معیشتی و حقوقی سینماگران
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خانه سینما از حذف شورای پروانه ساخت می‌گوید؛ تأکید بر حل مشکلات معیشتی و حقوقی سینماگران

در نشست خانه سینما، همایون اسعدیان و محمدمهدی عسگرپور درباره برنامه‌های روز سینما، مشکلات معیشتی هنرمندان، پرونده‌های حقوقی و ضرورت حذف شورای پروانه ساخت سخن گفتند.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026