قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۳ ساعت قبل

دشمن تلاش دارد، وحدت اجتماعی را دچار اختلال کند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شناخت نقشه دشمن، وحدت و انسجام، اطاعت از رهبری و حرکت و فعالیت جهادی را در رسیدن به پیروزی موثر دانست و گفت: مهم‌ترین نقشه دشمن برهم‌زدن وحدت اجتماعی است و دشمن بر روی این موضوع کار می‌کند تا وحدت اجتماعی را دچار اختلال کند.
 دشمن تلاش دارد، وحدت اجتماعی را دچار اختلال کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سیدعباس صالحی سه‌شنبه (۱۰ شهریورماه) در هشتصد و پنجاه و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور اظهار کرد: چهار عنصر در رسیدن به پیروزی تاثیر دارند؛ شناخت نقشه دشمن، وحدت و انسجام، اطاعت از رهبری و حرکت و فعالیت جهادی.

وی با بیان اینکه کانون مرکزی هر چهار متغیر «وحدت» است، افزود: مهم‌ترین نقشه دشمن برهم‌زدن وحدت اجتماعی است و دشمن بر روی این موضوع کار می‌کند تا وحدت اجتماعی را دچار اختلال کند.

صالحی گفت: اگر بحث اطاعت از رهبری را در نظر بگیریم چه در دوره رهبر شهید و چه در دوره رهبر سوم انقلاب، محور کلمات و ادبیاتشان (به‌ ویژه در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب) کاملاً روشن و صریح است و بر «اتحاد» تاکید دارند بنابراین اگر اطاعت از رهبری را نیز در نظر بگیریم کانون این اطاعت، وحدت و انسجام است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: اگر بخواهیم فعالیت جهادی را نیز در نظر بگیریم کار جهادی در «باهم بودن» است نه در «برهم بودن» که بازهم مقوّم و پایه اصلی آن باهم بودن است؛ کار جهادی بدون باهم بودن اتفاق نمی‌افتد بنابراین وحدت و انسجام کانون مرکزی این چهار عنصر است.

وی افزود: اگر بخواهیم از این مرحله حساس که کشور و انقلاب در آن قرار دارد عبوری موفق و مقتدرانه داشته باشیم باید چهار عنصر مذکور مورد توجه قرار گیرند و کانون مرکزی آنها نیز وحدت و انسجام باشد.

صالحی بیان کرد: به همین دلیل باید نگاهی تطبیقی و مصداقی به مسئله وحدت و مخاطراتی که در حوزه وحدت وجود دارد داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: لازم است دریابیم چگونه می‌توان از این مخاطرات پیشگیری کرد و متناسب با وضعیت کنونی کشور، به یک تبیین مفهومی و مصداقی، شناخت دقیق مخاطرات و راهکارهای پیشگیری از آنها دست پیدا کرد.

«تصمیم‌گیری درباره پیشنهادهای نامگذاری روزها و مناسبت‌ها» و «بررسی اقدامات و برنامه‌های انجام شده و ارائه پیشنهادهای اعضا در مورد افزایش همبستگی اجتماعی و تقویت هویت و وحدت ملی و جلوگیری از قطبی‌سازی اجتماعی» در دستور کار هشتصد و پنجاه و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور قرار داشت و اعضا به بحث و تبادل‌نظر در مورد آن پرداختند. …






 اخبار جدید

 نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نماینده تهران: رأی مردم در جمهوری اسلامی کارسازترین عامل تعیین تکلیف همه امور است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: افسوس که قریب شش ماه است خانه ملت و مظهر رأی مردم، با همه ضعف‌ها و قوت‌هایش، به دلایل واهی به وضعیتی درآمده که در نظر مردم به تعطیلی یاد می‌شود؛ تصور من این است که این وضعیت برآورنده انتظارات امام و مردم نیست.

 خدا چنین  افتخاری  را نصیب هیچ ملتی نکند!
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خدا چنین افتخاری را نصیب هیچ ملتی نکند!

شما به اخبار و فرامین صادره از کابل توجهی نداشته باشید، آنجا هر کسی هر کاری که دوست دارد انجام می‌دهد!

 بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بازی اروپا در تنگه هرمز؛ چطور غرب می‌خواهد ایران را تحریم کند، اما هزینه‌اش را نپردازد؟

اروپا از یک سو بر حفظ فشار اقتصادی علیه ایران تأکید می‌کند و از سوی دیگر نگران بسته ماندن هرمز، امنیت انرژی و گسترش جنگ است؛ تناقضی که می‌تواند سیاست اروپا در قبال تهران را با یک آزمون جدی روبه‌رو کند.

 مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مقابله با نفوذ بیگانگان، ضرورتی برای صیانت از امنیت و استقلال کشور است

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: قابله با نفوذ بیگانگان یک ضرورت جدی برای صیانت از امنیت ملی، استقلال کشور و منافع مردم است و مجلس با درک همین ضرورت، بررسی این طرح را در دستور کار قرار داده است.

 ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، سه‌شنبه (۱۰ شهریور) در نشست سران کشورهای عضو، ناظر و شرکای سازمان همکاری ‌شانگهای (شانگهای پلاس) که در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار شد، گفت:‌ ایران آغازگر جنگ نبود. بلکه از خود دفاع کرد. در عین حال، ایران همچنان دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات می‌داند.

 روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

روایتی تازه از حضور رهبر انقلاب در شب تدفین «امام شهید»

عباس حیدرزاده در مراسم میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) از حضور طولانی‌مدت مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی در شب تدفین امام شهید خبر داد.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026