قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۶/۱۰

تاکید وزیر میراث‌فرهنگی بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های نوین مالی برای گردشگران خارجی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های نوین مالی برای گردشگران خارجی گفت: فرایند اعتمادسازی در پلتفرم «پی‌ول» مهم‌تر از حجم صدور کارت است
 تاکید وزیر میراث‌فرهنگی بر ضرورت ایجاد زیرساخت‌های نوین مالی برای گردشگران خارجی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی‌امیری روز سه‌شنبه ۱۰ شهریور در آیین رونمایی از پلتفرم «پی‌ول» به‌عنوان زیرساخت کارت اعتباری سفر که با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اسماعیل لله‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در ساختمان مرکزی این بانک برگزار شد،با قدردانی از اقدامات بانک رفاه کارگران و همکاری این مجموعه با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: تعامل میان بانک رفاه و مجموعه وزارت میراث‌فرهنگی، تعاملی صادقانه، سازنده و مبتنی بر شناخت متقابل است و این همکاری می‌تواند به حل بخشی از مسائل و نیازهای حوزه گردشگری و صنایع‌دستی کمک کند.

وی با اشاره به گستردگی جامعه فعال در صنعت گردشگری افزود: امروز حدود ۲۳ هزار مرکز اقامتی در کشور فعالیت می‌کنند و وزارت میراث‌فرهنگی در چارچوب مسئولیت‌های خود، پیگیری مسائل این بخش و حمایت از فعالان آن را در دستور کار دارد.

اختصاص ۶ همت برای حمایت از گردشگری و صنایع‌دستی …




جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026