قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۴ ساعت قبل

نماینده مجلس: فاصله قیمت خرید از کشاورز تا بازار به سود دلالان تمام می‌شود

نماینده مردم اقلید و سرحدچهاردانگه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سهم بالای واسطه‌ها در بازار محصولات کشاورزی، گفت: خرید محصولات با قیمت پایین از کشاورزان و عرضه آن‌ها با قیمت واقعی به مصرف‌کنندگان، موجب می‌شود بخش اصلی سود این چرخه به دلالان برسد؛ از این‌رو، ۱۸ نماینده استان فارس در مجلس برای انجام اقدامات مؤثر در حمایت از تولیدکنندگان با یکدیگر همکاری می‌کنند.
 نماینده مجلس: فاصله قیمت خرید از کشاورز تا بازار به سود دلالان تمام می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مسلم صالحی جمعه ۲۴ مهر در حاشیه سومین نمایشگاه بین‌المللی «شیراز اکسپو ۲۰۲۶» با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی اظهار کرد: واقعیت این است که سود اصلی محصولات کشاورزی عاید خود کشاورزان زحمتکش نمی‌شود؛ چراکه محصولات با قیمت پایین از تولیدکننده خریداری می‌شوند و دلالان از فاصله قیمتی ایجادشده تا زمان رسیدن محصول با قیمت واقعی به مصرف‌کننده، سود می‌برند.

وی افزود: در همین راستا، ۱۸ نماینده استان فارس در مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کنند با همراهی یکدیگر، اقدامات مؤثری برای حمایت واقعی از تولیدکنندگان انجام دهند.

حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه‌گذاری

صالحی، تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته‌شده از سوی دولت و استفاده از فرصت‌های بازپرداخت مالیات را از جمله اقدامات حمایتی برای رونق اقتصاد منطقه برشمرد.

نماینده مردم اقلید و سرحدچهاردانگه در مجلس شورای اسلامی همچنین برگزاری رویدادهایی مانند جشنواره سیب را از دیگر ظرفیت‌های مؤثر در پویایی اقتصاد منطقه دانست.

توسعه صنایع تبدیلی برای جلوگیری از خام‌فروشی …




جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - 16 October 2026