قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

برنامه قرقیزستان برای مهار تورم تخم‌مرغ - تسنیم

قرقیزستان با اختصاص 70 میلیون دلار به توسعه صنعت طیور، دنبال افزایش تولید داخلی و مهار تورم مواد غذایی است.
 برنامه قرقیزستان برای مهار تورم تخم‌مرغ - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم، دولت قرقیزستان نزدیک به 70 میلیون دلار برای توسعه صنعت طیور، افزایش ظرفیت تولید داخلی و کنترل قیمت تخم‌مرغ در سال‌های 2026 و 2027 اختصاص می‌دهد؛ برنامه‌ای که احداث واحدهای جدید جوجه‌کشی، کارخانه‌های تولید خوراک طیور، کشتارگاه‌ها و تأسیسات سردخانه‌ای را در بر می‌گیرد و بخشی از سیاست گسترده‌تر این کشور برای مهار تورم مواد غذایی است.

بر اساس فرمان دولتی منتشرشده، این برنامه با هدف تقویت تولید داخلی و توسعه زیرساخت‌های صنعت طیور اجرا خواهد شد. طبق آمارهای رسمی، جمعیت طیور قرقیزستان در پایان سال 2025 به 8.65 میلیون قطعه رسید که نسبت به سال قبل از آن 11.9 درصد افزایش نشان می‌دهد.

در چارچوب این برنامه، قرار است چهار مجتمع یکپارچه پرورش طیور در مناطق اوش، چوی، جلال‌آباد و ایسیک‌کول احداث شود. تأمین ذخایر بیشتر خوراک مرغ‌های تخم‌گذار نیز از دیگر اقدامات پیش‌بینی‌شده برای افزایش تولید و کنترل قیمت‌هاست. برنامه امنیت غذایی هشت کشور حوزه آبریز «زامبزی»

توسعه زیرساخت‌های تولید طیور …




جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ - 9 October 2026