سیاسی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، پیشوایی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، با صدور 19 حکم، جمعی از اعضای هیئت علمی را بهعنوان مسئولان کانونهای بسیج اساتید در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور منصوب کرد.
در این احکام، ضمن تأکید بر شایستگی، تعهد و تجارب منصوبان، بر ضرورت تحولآفرینی، نوسازی، چابکسازی و هوشمندسازی هدفمند کانونها با تکیه بر تفکر انقلابی و عملکرد جهادی در راستای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تأکید شده است.
گسترش شبکه بسیج اساتید و تربیت استاد تراز انقلاب اسلامی
گسترش کمی و کیفی شبکه بسیج اساتید با هدف تحقق آرمان «هر استاد یک بسیجی»، سازماندهی و توانمندسازی اعضای هیئت علمی و الگوسازی از استادان اسوه برای تحقق الگوی «استاد تراز انقلاب اسلامی»، از جمله مأموریتهای مورد تأکید در این احکام است. در این چارچوب، شاگردپروری، توسعه علم و فناوری و پاسخگویی دانشبنیان به نیازهای جامعه و نظام حکمرانی کشور مورد توجه قرار گرفته است.
تقویت حرکت استادی ایران و حل مسائل کشور …














