قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۴ ساعت قبل

هزینه ناکارآمدی دولت‌ها برای بخش خصوصی

در برنامه امروز، از نوسان بازارهای مالی آمریکا و آزمون سودآوری هوش مصنوعی تا چالش‌های اقتصاد ایران و تحولات سیاسی منطقه را بررسی می‌کنیم. بازار سهام آمریکا پس از افت سنگین هفته گذشته، در انتظار گزارش درآمدی غول‌های فناوری است؛ گزارش‌هایی که می‌توانند نشان دهند سرمایه‌گذاری‌های عظیم در هوش مصنوعی تا چه اندازه به سود واقعی تبدیل شده‌اند.
 هزینه ناکارآمدی دولت‌ها برای بخش خصوصی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

در برنامه امروز، از نوسان بازارهای مالی آمریکا و آزمون سودآوری هوش مصنوعی تا چالش‌های اقتصاد ایران و تحولات سیاسی منطقه را بررسی می‌کنیم. بازار سهام آمریکا پس از افت سنگین هفته گذشته، در انتظار گزارش درآمدی غول‌های فناوری است؛ گزارش‌هایی که می‌توانند نشان دهند سرمایه‌گذاری‌های عظیم در هوش مصنوعی تا چه اندازه به سود واقعی تبدیل شده‌اند. در «پرونده روز»، سراغ رابطه نهادهای عمومی و بخش خصوصی می‌رویم؛ اینکه چرا حتی سیاست‌های درست اقتصادی، بدون نهادهای اجرایی کارآمد، در مرحله اجرا ناکام می‌مانند و ضعف حکمرانی چگونه می‌تواند به مانعی برای رشد بنگاه‌ها تبدیل شود.

در ادامه، از اقتصاد جهانی قهوه و مسیر آن از مزارع تولید تا بازارهای مالی می‌گوییم و اثر محدودیت‌های وارداتی و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل بر بازار ایران را بررسی می‌کنیم. همچنین به رشد قیمت اوراق تسهیلات مسکن و افزایش هزینه واقعی دریافت وام برای متقاضیان می‌پردازیم. …




 اخبار جدید

 پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | شاخص‌سازها تا کی تماشاگر رشد نمادهای کوچک می‌مانند؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | شاخص‌سازها تا کی تماشاگر رشد نمادهای کوچک می‌مانند؟

اقتصادنیوز: فردا بازار می تواند روندی مشابه معاملات امروز را تجربه کند؛ به این معنا که نمادهای کوچک و متوسط همچنان از تقاضای بیشتری برخوردار باشند، اما شرکت های بزرگ و شاخص ساز با احتیاط بیشتری معامله شوند.

 هشدار همتی به بانک‌ها برای تسریع در واگذاری دارایی‌های مازاد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار همتی به بانک‌ها برای تسریع در واگذاری دارایی‌های مازاد

اقتصادنیوز: رئیس‌کل بانک مرکزی تصریح کرد: بانک‌هایی که دارایی‌های مازاد خود را به اشخاص دیگر واگذار نکنند باید این دارایی‌ها را با ترتیبات مقرر در قانون، شامل سهام بورسی به قیمت تابلو و سهام غیربورسی و املاک حداکثر به ۸۵ درصد قیمت دفتری، به شرکت مدیریت دارایی‌ها واگذار کنند.

 «نه» به افزایش تراکم در تهران
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

«نه» به افزایش تراکم در تهران

شورای عالی معماری و شهرسازی که اخیرا به برخی تصمیم‌های کمیسیون ماده ۵ و نحوه اجرای مصوبات شهرسازی از سوی شهرداری تهران واکنش نشان داده، روز گذشته مخالفت قاطع خود را برای افزایش تراکم در تهران اعلام کرد.

 برنامه دولت برای کاهش تراکم پایتخت چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

برنامه دولت برای کاهش تراکم پایتخت چیست؟

دولت با تصویب طرح «تمرکززدایی، ساماندهی و پالایش عملکردی» استان‌های تهران و البرز، به‌دنبال کاهش تراکم پایتخت و بهبود زیست‌پذیری این مناطق است. این مصوبه که ۸ مهر در هیئت وزیران تصویب و ۲۶ مهر منتشر شد، مسئولیت‌هایی را بر عهده دستگاه‌های مختلف می‌گذارد. اکوایران در گزارشی با بررسی دیدگاه کارشناسان حوزه‌های شهرسازی، جامعه‌شناسی و محیط‌زیست، به مزایا، چالش‌ها و امکان اجرای این برنامه پرداخته است. گزارش سوگل دانائی.

 ممنوعیت ورود خودرو‌های لوکس به مناطق آزاد
۳۴ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

ممنوعیت ورود خودرو‌های لوکس به مناطق آزاد

آرمان امروز : دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: بنا به دستور رئیس جمهور بزودی جلوی ورود خودرو‌های لوکس بالای ۲۰ هزار دلار به مناطق آزاد گرفته می‌شود. آقای فروزان با اشاره به شرایط اقتصادی کشور افزود: ما مخالف واردات خودروهای لوکس هستیم چرا که باعث خروج ارز از [ ]

 مرحله جدید فروش فوری خودروهای وارداتی از 29 مهر؛ عرضه 5 مدل بدون قرعه‌کشی و بلوکه کردن پول
۲ ساعت قبل / سایت اسب بخار

مرحله جدید فروش فوری خودروهای وارداتی از 29 مهر؛ عرضه 5 مدل بدون قرعه‌کشی و بلوکه کردن پول

مرحله جدید فروش مستقیم 5 خودروی وارداتی از 29 مهر 1405 در اتونوین آغاز می‌شود؛ بدون قرعه‌کشی، حساب وکالتی و بلوکه کردن پول، با پرداخت اولیه 10 درصدی.

چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - 21 October 2026