قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۴ ساعت قبل

هشدار رگبار باران و کاهش دما برای تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وقوع رگبار باران و وزش باد شدید در در نیمه شمالی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات همچنین کاهش دما در استان هشدار داد.
 هشدار رگبار باران و کاهش دما برای تهران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد با اشاره به تداوم فعالیت ناپیوسته زبانه یک سامانه بارشی به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب آورده است: پنج شنبه تا دوشنبه (۳۰ مهر تا ۴ آبان) در نیمه شمالی استان به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها مه رقیق، گاهی رگبار باران و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات بالادست و قله‌ها در بعضی ساعت‌ها مه آلودگی، رگبار باران، گاهی رگبار برف، گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید موقتی و رعد و برق، احتمال وقوع طوفان و بارش تگرگ و صاعقه پیش‌بینی می‌شود.  …




 اخبار جدید

 تاریخ پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تاریخ پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد

سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که معوقات مابه‌التفاوت افزایش حقوق سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به اردیبهشت ماه بازنشستگان تامین اجتماعی ۶ آبان ماه پرداخت می‌شود.

 رشد شاخص ۴۰ صنعت در ۵ ماه
۳ ساعت قبل / سایت سنا

رشد شاخص ۴۰ صنعت در ۵ ماه

شاخص ۴۰ صنعت از مجموع ۴۱ صنعت فعال در بورس تهران در ۵ ماه منتهی به ۲۹ مهر ۱۴۰۵ افزایش یافت و تنها یک صنعت در این بازه با افت شاخص همراه شد. در این دوره، میانگین رشد شاخص صنایع به ۱۳۳ درصد رسید و شاخص ۲۰ صنعت نیز عملکردی بالاتر از این میانگین ثبت کرد. شاخص صنعت کانی غیرفلزی با رشد ۲۸۰.۶ درصدی در صدر جدول عملکرد ۵ ماهه صنایع بازار سرمایه قرار گرفت.

 ۵ ماه تعادل و صعود در بازار سرمایه، بر پایه اعتماد/ علت رکوردشکنی‌های بازار سهام چیست؟ + ویدئو
۲ ساعت قبل / سایت سنا

۵ ماه تعادل و صعود در بازار سرمایه، بر پایه اعتماد/ علت رکوردشکنی‌های بازار سهام چیست؟ + ویدئو

۵ ماه از بازگشایی بازار سهام می‌گذرد، ۵ ماهی که به تغییر ریل و رکوردشکنی‌های متعدد بازار سهام منجر شد. از مرزشکنی‌های متعدد شاخص کل گرفته تا نزدیک شده به محدوده بازده ۱۰۰ درصدی و حضور میلیونی سهام‌داران در سامانه‌های معاملات را در این ۵ ماه شاهد بوده‌ایم. اما علت این رونق و صعود بازار چه بوده است؟ «سنا» این پرسش را در قالب برنامه «گفت‌وگو با بازار» با ۳ کارشناس بازار سرمایه به بحث گذاشته است. سیاوش وکیلی از کارشناسان بازار سرمایه، علی‌رضا خان‌محمدی مدیر مالی و اجرایی صندوق‌های سبدگردان آمال و محمدمهدی وکیلی مدیر پژوهش و سیاست‌گذاری کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران، نقش عنصر اعتماد و راهبری سازمان بورس و هم‌چنین حمایت دولت را در این مسیر پررنگ دیده‌اند و به بیان دیدگاه‌های خود پرداخته‌اند.

 شوک قیمتی جدید نفت در راه است | نفت ما
۴ ساعت قبل / سایت نفت ما

شوک قیمتی جدید نفت در راه است | نفت ما

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس هشدار داد که افزایش شدید هزینه حمل‌ونقل دریایی نفت در پی جنگ ایران و بحران تنگه هرمز، خطر وقوع شوک قیمتی تازه در بازار جهانی نفت را افزایش داده است؛ به‌طوری‌که میانگین هزینه حمل هر بشکه نفت از ۳ دلار در سال گذشته به بیش از ۲۰ دلار رسیده است.

 شوک جدید قیمت نفت در سایه تنش‌های ایران و آمریکا/ هزینه حمل از 3 دلار به 20 دلار در هر بشکه رسید
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

شوک جدید قیمت نفت در سایه تنش‌های ایران و آمریکا/ هزینه حمل از 3 دلار به 20 دلار در هر بشکه رسید

اقتصادنیوز: بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس گزارش داد: متوسط هزینه حمل دریایی نفت در جهان از حدود ۳ دلار در سال گذشته به بیش از ۲۰ دلار به ازای هر بشکه رسیده است.

 پایان مهلت توقف محتشم؛ سهامداران همچنان چشم‌انتظار بازگشایی
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

پایان مهلت توقف محتشم؛ سهامداران همچنان چشم‌انتظار بازگشایی

با پایان مهلت اعلام‌شده برای توقف نماد محتشم در ۲۹ مهرماه، این نماد همچنان بازگشایی نشده و تاکنون مهلت جدیدی نیز برای بازگشایی آن اعلام نشده است؛ موضوعی که سهامداران این نماد را در بلاتکلیفی قرار داده است.

چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - 21 October 2026