قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۳ ساعت قبل

بهزاد نبوی: مسئله امروز، موجودیت و آینده ایران است

بهزاد نبوی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و از چهره‌های باسابقه سیاست‌ورزی در ایران، با ابراز نگرانی از وضعیت سیاسی و اقتصادی کشور و پیچیدگی تحولات پیش‌رو، تأکید کرد که در شرایط کنونی، حفظ موجودیت و تمامیت ارضی ایران باید بر اختلافات و رقابت‌های سیاسی اولویت داشته باشد. این چهره برجسته جریان اصلاحات با انتقاد از رویکردهای تندروانه و اقدامات تنش‌زا، خواستار استمرار دیپلماسی، تقویت هماهنگی میان دولت و نیروهای مسلح و افزایش نقش‌آفرینی شخصیت‌ها و جریان‌های سیاسی در تصمیمات کلان کشور شد و با نقد تجربه انقلاب‌ها، اصلاحات تدریجی را مسیری مناسب‌تر برای ایجاد تحولات پایدار در جامعه دانست.
 بهزاد نبوی: مسئله امروز، موجودیت و آینده ایران است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از جماران از روابط‌عمومی حزب مجمع ایثارگران، مهندس بهزاد نبوی، نایب‌رئیس مجلس ششم و از چهره‌های باسابقه عرصه سیاست ایران، در نشستی گفت‌وگومحور با حضور اعضای شورای مرکزی، شورای سیاسی، مسئولان ارکان اجرایی، نمایندگان شعب استانی و جمعی از اعضای این حزب، به تحلیل شرایط سیاسی روز و چشم‌انداز آینده ایران پرداخت و دیدگاه‌های خود را درباره وضعیت حکمرانی، مناسبات دولت و نهادهای تصمیم‌گیر، تحولات سیاست خارجی، احتمال تشدید درگیری‌های نظامی، نقش جریان‌های تندرو و مسئولیت اصلاح‌طلبان در شرایط کنونی تشریح کرد.

این سیاستمدار باسابقه در ابتدای سخنان خود، با اشاره به کاهش نقش‌آفرینی جریان‌های سیاسی در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور اظهار داشت که محدودشدن قدرت تأثیرگذاری صرفاً به اصلاح‌طلبان اختصاص ندارد و حتی دولت نیز در بسیاری از تحولات و تصمیمات اساسی کشور با محدودیت‌های جدی مواجه است. …




 اخبار جدید

 ماجرای کانادالیزه که رهبر شهید انقلاب به بهروز افخمی گفتند چه بود؟ | آخرین خبر
۲ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ماجرای کانادالیزه که رهبر شهید انقلاب به بهروز افخمی گفتند چه بود؟ | آخرین خبر

فرهیختگان/ ماجرای کانادالیزه که رهبر شهید انقلاب به بهروز افخمی گفت چه بود؟ ویدئو را مشاهده نمائید. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 تصویر میرسلیم سوار بر تویوتا لندکروز دوباره سوژه شد
۴۰ دقیقه قبل / سایت فرارو

تصویر میرسلیم سوار بر تویوتا لندکروز دوباره سوژه شد

مصطفی میرسلیم، حامی خودروسازان، چند روز پیش گفت که تیبا قابلیت رقابت با خودروهای لوکس دنیا را دارد. در پی این اظهار نظر کابران در فضای مجازی تصویر قدیمی میرسلیم را سوار بر تویوتا لندکروز، بازنشر کردند.

 دبیرکل حزب کارگزاران: برای ملت ایران، راه کم‌هزینه‌ اما فوق‌العاده سخت، اصلاح جمهوری اسلامی است - مردم سالاری آنلاین
۳ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

دبیرکل حزب کارگزاران: برای ملت ایران، راه کم‌هزینه‌ اما فوق‌العاده سخت، اصلاح جمهوری اسلامی است - مردم سالاری آنلاین

عدم‌‌النفع کاهش سهم ایران در بازار نفت [از سال 1356] تا امروز ۴هزار میلیارد دلار است.

 همسر کامالا هریس با نامزدی دوباره او در انتخابات مخالف است
۲۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

همسر کامالا هریس با نامزدی دوباره او در انتخابات مخالف است

وال‌استریت ژورنال گزارش داد داگلاس امهوف، همسر کامالا هریس، ترجیح می‌دهد او در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ نامزد نشود، اما در صورت تصمیم هریس از او حمایت خواهد کرد.

 توضیحات قوه قضائیه درباره علت مرگ امید قانونی در دادگستری خوانسار
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

توضیحات قوه قضائیه درباره علت مرگ امید قانونی در دادگستری خوانسار

در پی فوت متهم امید قانونی در شهرستان خوانسار، رئیس کل دادگستری استان اصفهان در این خصوص توضیحاتی ارائه کرد.

 محوطه‌های میراث جهانی، تریبون سیاست نیستند
۲ ساعت قبل / سایت جماران

محوطه‌های میراث جهانی، تریبون سیاست نیستند

رئیس‌کل موزه ملی ایران با انتقاد از اظهارات مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در محوطه میراث جهانی آکروپولیس، این اقدام را سوءاستفاده سیاسی از میراث جهانی دانست و از یونسکو و ایکوموس خواست در برابر چنین اقداماتی واکنش نشان دهند.

یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - 11 October 2026