قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱ ساعت قبل

تحلیل اکبر گنجی از مصاحبه غلامحسین کرباسچی در صدا و سیما: همراه کردن مردم مهم‌ترین ابزار است

اکبر گنجی با انتشار توییتی در چهار محور و ۳۱ بند، مصاحبه اخیر غلامحسین کرباسچی با صدا و سیما را تحلیل کرد.
 تحلیل اکبر گنجی از مصاحبه غلامحسین کرباسچی در صدا و سیما:  همراه کردن مردم مهم‌ترین ابزار است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش هم‌میهن آنلاین، در متن توییت اکبر گنجی آمده است: 

 

غلامحسین کرباسچی شهردار تهران در دوران هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی، عضو شورای مرکزی حزب «کارگزان سازندگی» که خودش را حزبِ لیبرال معرفی می کند، مدیر مسئول روزنامه هم میهن و...؛ در مصاحبه با صدا و سیما. 

 

 ۱ – ادعاها

 

۱.۱ وضعیت کنونی کشور «جنگ تحمیلی» است. مهاجم نبوده‌ایم؛ به کشور، مردم و شخصیت‌ها تهاجم شده و دفاع نیز تحمیلی است. این وضعیت خودخواسته نیست.

 

۱.۲ شرایط کنونی بار اصلی‌اش بر زندگی، اقتصاد و اعصاب حدود ۹۰ میلیون نفر است. نگرانی نسبت به تمامیت ارضی، امکانات عمومی و زندگی روزمره مردم، و بلاتکلیفی روزانه (حمله می‌شود یا نمی‌شود) آسیب روانی قابل اندازه‌گیری نیست.

 

۱.۳ هر جنگی در نهایت به مذاکره، توافق و جمع‌بندی می‌رسد. مسئولان باید در هر قدمی بدانند قدم بعدی چیست و نهایتاً به کجا می‌خواهیم برسیم.

 

۱.۴ باید ارزیابی درست و غیراحساسی از قدرت، امکانات و دیپلماسی طرف مقابل (آمریکا) داشت. جنگ با اسرائیل به تعبیر امام خمینی «جنگ با همه دنیا» است.

  …




پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - 15 October 2026