قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۲ ساعت قبل

بازگشت علیرضا بیرانوند به تمرینات تراکتور + عکس

رکنا: بیرانوند پس از حواشی اخیر، عذرخواهی از هواداران و تمدید سه‌ساله قراردادش، بار دیگر در تمرینات تراکتور حاضر شد.
 بازگشت علیرضا بیرانوند به تمرینات تراکتور + عکس

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش رکنا، علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور، پس از حدود یک هفته دوری از تمرینات گروهی این تیم، دوباره به جمع شاگردان جواد نکونام بازگشت و تمرینات خود را با انگیزه بالا از سر گرفت.

حواشی اخیر بیرانوند پس از دیدار تراکتور مقابل استقلال آغاز شد؛ جایی که این دروازه‌بان درباره وضعیت مالی باشگاه و احتمال جدایی خود پس از آغاز خدمت سربازی صحبت کرد. اظهارات او واکنش مدیران تراکتور را به دنبال داشت و در نهایت باعث کنار گذاشته شدنش از تمرینات گروهی شد.

غیبت بیرانوند در دیدار آسیایی مقابل الشمال نیز شایعات مربوط به جدایی احتمالی او از تراکتور را افزایش داد. عذرخواهی بیرانوند و تمدید قرارداد با تراکتور

با این حال، بیرانوند دو روز پیش در گفت‌وگویی از هواداران، مدیران، کادر فنی، بازیکنان و مالک باشگاه تراکتور عذرخواهی کرد.

ساعاتی پس از این عذرخواهی، باشگاه تراکتور از تمدید سه‌ساله قرارداد دروازه‌بان ملی‌پوش خود خبر داد؛ اتفاقی که نشان داد اختلافات اخیر میان طرفین برطرف شده است.

بازگشت بیرانوند در آستانه خدمت سربازی …