به گزارش اختصاصی رکنا، سرقت گردنبندهای یک زن جوان در خیابان رشید تهران، در حالی رخ داد که سارق موتورسوار در یک لحظه مسیر خود را تغییر داد و وارد پیادهرو شد.متهم با نزدیکشدن به زن جوان، سه قطعه طلا شامل دو زنجیر و یک پلاک را از گردن او کشید و متواری شد.
در ادامه تحقیقات، تصاویر دوربینهای مداربسته مورد بررسی قرار گرفت و فردی که مشخصات ظاهری او با تصاویر بهدستآمده مطابقت داشت، شناسایی و دستگیر شد.
این فرد اکنون بهعنوان مظنون پرونده تحت بررسی پلیس قرار دارد و تحقیقات برای روشنشدن ابعاد این سرقت ادامه دارد.
گفتوگو با زن جوان مالباخته
چه زمانی و کجا این اتفاق برای شما افتاد؟
این اتفاق ۳۱ شهریور، حدود ساعت 4:45 بعداظهر در محدوده خیابان رشید اتفاق افتاد. من برای تحویل گرفتن لباس، یک مزون را از طریق اینستاگرام پیدا کرده بودم و به آنجا رفتم. لباس را تحویل گرفتم و پایین آمدم تا اسنپ بگیرم.
در زمان وقوع سرقت، متوجه حضور موتورسوار شده بودید؟
نه، اصلاً. اسنپ گرفته بودم. در آن فاصله داشتم با تلفن صحبت میکردم که یکدفعه دیدم یک موتورسوار از روبهرو میآید. …













