قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۳ ساعت قبل

افزایش سرمایه میدکو در انتظار مجوز سازمان بورس

مدیرعامل میدکو با اشاره به مخالفت سازمان بورس با صدور مجوز افزایش سرمایه این شرکت، خواستار تسهیل روند تأمین مالی برای حمایت از منافع سهامداران و توسعه شرکت شد.
 افزایش سرمایه میدکو در انتظار مجوز سازمان بورس

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ دکتر علیرضا ابراهیمی، مدیرعامل میدکو و عضو انجمن فولاد ایران، در نشست خبری و در پاسخ به پرسش جهش اقتصاد درباره علت انجام‌نشدن افزایش سرمایه این شرکت و احتمال تأثیر این تأخیر بر منافع سهامداران خرد، اظهار کرد: در سال گذشته سود ایجادشده را انباشته نکردیم و آن را میان سهامداران توزیع کردیم؛ بنابراین سهامداران خرد سود خود را دریافت کردند.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای تأمین مالی شرکت افزود: بخشی از سهام یکی از شرکت‌های زیرمجموعه واگذار شد و قرار بود منافع حاصل از آن در قالب واگذاری سهام مورد استفاده قرار گیرد، اما به دلیل شرایط جنگی و تعطیلی بورس، مهلت مجوز صادرشده به پایان رسید و اعتبار آن از بین رفت.

دکتر ابراهیمی ادامه داد: پس از آن، برای دریافت مجدد مجوز از سازمان بورس اقدام کردیم، اما این سازمان با صدور مجوز موافقت نکرده است. از نظر من، دلایل مطرح‌شده برای این مخالفت قابل پذیرش نیست و موضوعات مورد استناد نیز بر اساس مستندات حسابرسی‌شده، آن‌گونه که مطرح شده، اثبات‌شده نیست.

 انتقاد از موانع تأمین مالی و افزایش سرمایه …




یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - 18 October 2026