قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۲ ساعت قبل

افزایش دستمزد مقابل این تورم کم می‌آورد و سفر مردم کوچک‌تر می‌شود!

حتی با افزایش پایه مزد، اگر قیمت گوشت، برنج، تخم‌مرغ و دیگر کالاهای ضروری با سرعت بیشتری بالا برود، قدرت خرید خانوارها همچنان کاهش خواهد یافت و افزایش دستمزد نمی‌تواند فشار هزینه‌های زندگی را جبران کند.
 افزایش دستمزد مقابل این تورم کم می‌آورد و سفر مردم کوچک‌تر می‌شود!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 افزایش دستمزد کارگران در سه سال گذشته اگرچه از نظر عددی چشمگیر بوده، اما مقایسه آن با هزینه‌های واقعی زندگی نشان می‌دهد رشد حقوق الزاما به معنای افزایش قدرت خرید خانوار نیست. پایه مزد ماهانه از حدود ۷.۱ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ به حدود ۱۰.۴ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ و ۱۶.۶ میلیون تومان در سال ۱۴۰۵ رسیده است؛ یعنی مزد اسمی در این فاصله بیش از دو برابر شده است.

اما همزمان قیمت کالاهای اساسی، نرخ ارز و هزینه سایر اقلام سبد معیشت نیز افزایش پیدا کرده‌اند. در نتیجه، خانوار کارگری برای حفظ سطح مصرف گذشته ناچار شده سهم بیشتری از درآمد خود را به خوراک اختصاص دهد و از هزینه‌های دیگر مانند پوشاک، تفریح، آموزش، درمان یا حتی پس‌انداز بکاهد. مساله اصلی در اینجا نه رقم حقوق، بلکه قدرت خرید واقعی آن است.

مزد کارگران در سه سال گذشته چقدر افزایش یافت؟ …




 اخبار جدید

 همتی: تعداد حساب‌های بانکی از 650 میلیون به 300 میلیون می‌رسد - تسنیم
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

همتی: تعداد حساب‌های بانکی از 650 میلیون به 300 میلیون می‌رسد - تسنیم

رئیس کل بانک مرکزی از برنامه دو ساله برای کاهش 350 میلیون حساب بانکی خبر داد.

 زنگ خطر برای خریداران دلار؛ نرخ حقیقی ارز از اصلاح بازار خبر می‌دهد
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر برای خریداران دلار؛ نرخ حقیقی ارز از اصلاح بازار خبر می‌دهد

مقایسه نرخ حقیقی ارز با تجربه سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۹ نشان می‌دهد قیمت دلار در شرایط فعلی بیش از حد افزایش یافته است؛ موضوعی که احتمال اصلاح و کاهش نرخ دلار را د...

 ام وی ام X5 مدیران خودرو وارد بازار شد + قیمت
۴ ساعت قبل / آخرین خودرو

ام وی ام X5 مدیران خودرو وارد بازار شد + قیمت

شرکت مدیران خودرو تحویل نخستین سری از ام وی ام X5 را با مدل 1404 به مشتریان آغاز کرد؛ اتفاقی که پس از ماه ها انتظار برای این کراس اوور در بازار ایران رخ می دهد.

 هدیه همراه اول برای روز تهران؛ مکالمه رایگان و تخفیف خرید و سرگرمی
۲ ساعت قبل / سایت توسعه برند

هدیه همراه اول برای روز تهران؛ مکالمه رایگان و تخفیف خرید و سرگرمی

توسعه برند؛ همراه اول به مناسبت روز تهران برای مشترکان خود در استان تهران مجموعه‌ای از هدایای ویژه در نظر گرفته است؛ این هدایا شامل یک روز مکالمه رایگان درون‌شبکه، ۷۰ درصد تخفیف اشتراک پلتفرم‌های ویدیویی و کد تخفیف خرید از دیجی‌کالا تا سقف ۲۵۰ هزار تومان می‌شود.

 همتی:۶۵۰ میلیون حساب بانکی وجود دارد/ سامانه حسام گامی برای انضباط بانکها
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

همتی:۶۵۰ میلیون حساب بانکی وجود دارد/ سامانه حسام گامی برای انضباط بانکها

تهران- ایرنا- رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به راه‌اندازی سامانه حسام برای ساماندهی ۶۵۰ میلیون فقره حساب بانکی گفت: فعالیت این سامانه یک قدم جلوتر به سمت انضباط مالی بانک‌ها خواهد بود.

 زندگینامه و سوابق حمید بورد سرپرست وزارت نفت
۲ ساعت قبل / سایت فرتاک

زندگینامه و سوابق حمید بورد سرپرست وزارت نفت

حمید بورد، سرپرست وزارت نفت ایران، متولد ۱۳۴۳ و اهل شوشتر است. سوابق و تحصیلات او را بررسی کنید

دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - 5 October 2026