قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۲ ساعت قبل

چه کسانی از مسکن ملی حذف می‌شوند؟

آرمان امروز : رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان گفت: حدود ۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سطح استان تهران توسط متولیان مختلف از جمله اداره کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید در حال اجراست.از مجموع [ ]
 چه کسانی از مسکن ملی حذف می‌شوند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آرمان امروز : رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان گفت: حدود ۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سطح استان تهران توسط متولیان مختلف از جمله اداره کل راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید در حال اجراست.از مجموع واحدهای نهضت ملی مسکن در استان تهران، حدود ۱۰ هزار واحد تحت تولیت مستقیم اداره کل راه و شهرسازی قرار دارد که این پروژه‌ها به طور میانگین ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و فعال هستند.

وی درباره وضعیت متقاضیان پروژه‌های نهضت ملی مسکن نیز گفت: در شورای مسکن استان مصوباتی در این زمینه داشته‌ایم و تأییدیه وزارت راه و شهرسازی را نیز دریافت کرده‌ایم. بر این اساس، در حال حاضر متقاضیانی که مشارکت مالی آنها با پروژه متناسب نیست، از پروژه‌های دارای پیشرفت بالاتر به پروژه‌هایی با پیشرفت پایین‌تر منتقل می‌شوند. مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران افزود: این جابه‌جایی با هدف جلوگیری از تضییع حقوق متقاضیانی انجام می‌شود که به تعهدات مالی خود عمل کرده و خوش‌حساب بوده‌اند. …




 اخبار جدید

 جنگ به‌مثابه پدیده اقتصادی
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جنگ به‌مثابه پدیده اقتصادی

برای درک ابعاد اقتصادی جنگ برای کشوری مانند ایالات متحده باید با منطق اعداد و ارقام پیش رفت؛ تکاور نیروهای ویژه ایالات متحده احتمالا در مجموع حدود 25هزار تا 50هزار دلار هزینه‌ برای این کشور داشته است. اگر فرض کنید که این کشور حدود 2.1میلیون نیروی نظامی دارد، به راحتی می‌توان دریافت که ارتش آمریکا هر سال چه هزینه مضاعفی بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکا اضافه می‌کند.

 ۱۶ فرمان سراسری تامین مسکن
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

۱۶ فرمان سراسری تامین مسکن

درس‌های 50سال سیاستگذاری مسکن در جهان راز عدم موفقیت برخی دولت‌ها را در تامین «حق مسکن مناسب» برای شهروندان معلوم کرد.  تبدیل دولت به «انبوه‌ساز بزرگ و انحصاری» یک سر طیف سیاستی و «رهاسازی نیاز بخش مسکن به تنظیم‌گری» سر دیگر آن است که هر دو تبعات خاص خود را در بازار دارد.  «هبیتات» مابین این دو، 16وظیفه برای دولت‌ شناسایی کرده است.

 سه پیامد عرضه ۱۰ هزار دلاری بانک مرکزی در حاشیه بازار/ آیا سیاست جدید ارزی  موفق خواهد شد؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه پیامد عرضه ۱۰ هزار دلاری بانک مرکزی در حاشیه بازار/ آیا سیاست جدید ارزی موفق خواهد شد؟

اقتصادنیوز: سیاست تازه بانک مرکزی در عرضه ۱۰ هزار دلار سه پیامد مشخص دارد: اول، شکاف میان نرخ رسمی و بازار کوچک می‌ماند و فضای رانت تنگ می‌شود؛ دوم، ذخایر صرف مقابله با روند نمی‌شود و برای هموار کردن جهش‌های هیجانی نگه داشته می‌شود؛ سوم، قاعده اعلام‌شده به انتظارات لنگر می‌دهد.

 آغاز ثبت نام فروش فوری خودرو‌های وارداتی + لینک
۸ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

آغاز ثبت نام فروش فوری خودرو‌های وارداتی + لینک

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط ثبت نام فروش فوری خودرو‌های وارداتی در مهر ۱۴۰۵ را بخوانید.

 همتی:۶۵۰ میلیون حساب بانکی وجود دارد/ سامانه حسام گامی برای انضباط بانکها
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

همتی:۶۵۰ میلیون حساب بانکی وجود دارد/ سامانه حسام گامی برای انضباط بانکها

تهران- ایرنا- رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به راه‌اندازی سامانه حسام برای ساماندهی ۶۵۰ میلیون فقره حساب بانکی گفت: فعالیت این سامانه یک قدم جلوتر به سمت انضباط مالی بانک‌ها خواهد بود.

 نقش‌آفرینی ایران در اجلاس آسیا - اقیانوسیه داده‌های مکانی
۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

نقش‌آفرینی ایران در اجلاس آسیا - اقیانوسیه داده‌های مکانی

تهران- ایرنا- رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور گفت: ایران به عنوان رئیس کمیته تلفیق داده‌های اقتصادی - اجتماعی و مکانی اجلاس آسیا - اقیانوسیه داده‌های مکانی انتخاب شد.

سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - 6 October 2026