قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱ ساعت قبل

بی توجهی به مطالعات اجتماعی میدان نفتی سهراب

ارزیابی اجتماعی تجمعی پروژه‌های نفتی غرب کارون در تصمیم‌سازی‌ها مورد استفاده قرار نگرفت
 بی توجهی به مطالعات اجتماعی میدان نفتی سهراب

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

گروه محیط زیست| پس از کش و قوس‌های فراوان بر سر لغو مجوز سهراب، سرانجام سازمان محیط زیست خواستار بازنگری در مطالعات اجتماعی این طرح شد. این در حالی است که یک عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بر این باور است که مطالعات جامع اجتماعی با در نظر گرفتن اثرات تجمعی برای شرکت متن انجام شده و در بهمن ماه سال گذشته  به کارفرما تحویل داده شد اما نتایج این مطالعات هنوز در تصمیم‌گیری‌ها  لحاظ نشده است.

 

پروژه نفتی سهراب که در تنها پهنه زنده هورالعظیم واقع شده، در شرایطی مجوز ارزیابی زیست محیطی از سازمان حفاظت محیط زیست دریافت کرد که هورالعظیم دیگر توان فشارهای جدید را نداشته و هر اقدامی می‌تواند برای همیشه این پهنه آبی را از روی زمین محو کند. اعتراض جامعه محلی به این اقدام سازمان محیط زیست، منجر به آن شد که این نهاد ناظر، موضوع بازنگری مطالعات اجتماعی پروژه سهراب را مطرح کند اما آیا این پروژه در زمان صدور مجوز، مطالعات اجتماعی نداشته است؟

  انجام مطالعات اجتماعی با اثرات تجمعی برای نخستین بار …




 اخبار جدید

 ۵۰ تن پسماند چوب؛ چالش روزانه مدیریت پسماند تهران
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ تن پسماند چوب؛ چالش روزانه مدیریت پسماند تهران

معاون سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از توسعه زیرساخت‌های پردازش پسماندهای حجیم با هدف کاهش بار ورودی به آرادکوه و بهبود مدیریت پسماند در پایتخت خبر داد.

 زنان، روایت کمتر شنیده‌شده جنگ
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

زنان، روایت کمتر شنیده‌شده جنگ

نقش زنان در جنگ تحمیلی ، فراتر از حضور در پشت جبهه و پشتیبانی از رزمندگان است. زنان در روزهای دشوار جنگ، همزمان با تحمل داغ عزیزان و نگرانی برای خانواده، در امدادرسانی، حفظ انسجام اجتماعی، مدیریت بحران و بازسازی زندگی نقش‌آفرینی کرده‌اند. روایت زنان از جنگ، بخشی مهم از تاریخ اجتماعی ایران است که ثبت و بازخوانی آن می‌تواند تصویری کامل‌تر از تجربه جنگ، رنج‌های انسانی و ایستادگی جامعه ارائه دهد.

 سالمندی ۳۰ درصد جمعیت ایران در افق ۱۴۳۰
۱ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

سالمندی ۳۰ درصد جمعیت ایران در افق ۱۴۳۰

رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: بیش از ۳۰ درصد جمعیت ایران در افق ۱۴۳۰ سالمند خواهند بود.

 فروش کیلویی شوینده های معتبر در میادین میوه و تره بار
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فروش کیلویی شوینده های معتبر در میادین میوه و تره بار

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از عرضه فله‌ای مواد شوینده برند با هدف کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت و ارائه پوشک بچه با ۱۰ درصد تخفیف خبر داد.

 ضرورت همکاری نیشکر هفت‌تپه برای حفاظت از سایت تکثیر گوزن زرد ایرانی در خوزستان
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

ضرورت همکاری نیشکر هفت‌تپه برای حفاظت از سایت تکثیر گوزن زرد ایرانی در خوزستان

معاون محیط زیست طبیعی خوزستان بر لزوم همکاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه جهت حفاظت، نگهداری و توسعه سایت تکثیر گوزن زرد ایرانی در منطقه دز تأکید کرد

 تهران را نمی‌توان صرفاً با افزایش تراکم و تغییر کاربری اداره کرد/ آیا کمیسیون ماده ۵ به محلی برای تراکم فروشی تبدیل شده است؟
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تهران را نمی‌توان صرفاً با افزایش تراکم و تغییر کاربری اداره کرد/ آیا کمیسیون ماده ۵ به محلی برای تراکم فروشی تبدیل شده است؟

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت ارزیابی آثار مصوبات کمیسیون ماده ۵ بر حقوق عمومی و کیفیت زندگی شهروندان، گفت: قانونی بودن یک تصمیم لزوماً به معنای برخورداری آن از توجیه کارشناسی کافی و تأمین منافع عمومی نیست و ممکن است برخی مصوبات، پیامدهای نامطلوبی در حوزه ترافیک، محیط‌زیست و زیرساخت‌های شهری به همراه داشته باشند.

سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - 20 October 2026