قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۳۱ ساعت قبل

سایت my.gov.ir سهام عدالت ۱۴۰۵؛ لینک ورود به دولت من، استعلام سهام، پیگیری سود و ثبت‌نام جاماندگان

سامانه my.gov.ir درگاه ملی خدمات دولت هوشمند است؛ اما برای مشاهده اطلاعات سهام عدالت، پیگیری سود و اصلاح شماره شبای بانکی باید از مسیر متناسب با هر خدمت استفاده کنید. سهام‌داران می‌توانند برای مشاهده اطلاعات دارایی و سود به درگاه ذی‌نفعان بازار سرمایه مراجعه کنند و برای بررسی یا اصلاح اطلاعات مرتبط با سهام عدالت، سامانه sahamedalat.ir را بررسی کنند. ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت نیز موضوعی جداگانه است و نباید ورود به دولت من را به معنای آغاز ثبت‌نام جدید دانست.
 سایت my.gov.ir سهام عدالت ۱۴۰۵؛ لینک ورود به دولت من، استعلام سهام، پیگیری سود و ثبت‌نام جاماندگان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ سهام عدالت یکی از موضوعات مورد توجه خانوارهای ایرانی است و بسیاری از سهام‌داران به دنبال راهی برای مشاهده وضعیت دارایی، پیگیری سود و اصلاح اطلاعات بانکی خود هستند. جست‌وجوی عبارت «my.gov.ir سهام عدالت» نیز معمولاً با هدف پیدا کردن لینک مستقیم ورود به دولت من یا دسترسی به خدمات مربوط به سهام عدالت انجام می‌شود. با این حال، باید توجه داشت که سامانه دولت من با سامانه اختصاصی سهام عدالت تفاوت دارد. هر سامانه کاربرد مشخصی دارد و برای مشاهده دارایی، بررسی سود، اصلاح شماره شبا یا پیگیری ثبت‌نام جاماندگان باید مسیر متناسب با همان درخواست را انتخاب کرد. لینک مستقیم سایت دولت من برای سهام عدالت چیست؟

برای ورود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، از نشانی زیر استفاده کنید:

لینک مستقیم دولت من: https://my.gov.ir …




 اخبار جدید

 اعلام شرایط افزایش کالابرگ
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام شرایط افزایش کالابرگ

بر اساس توضیحات مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، گروه‌های مختلفی در اولویت افزایش کالابرگ قرار گرفته‌اند. مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، از جمله گروه‌های اصلی این طرح هستند که با احتساب افراد پشت نوبت، جمعیتی در حدود ۱۱ میلیون نفر را شامل می‌شوند.

 حذف خاموش محله 40 ساله؟/ «بازآفرینی» پایتخت بدون رعایت «اصل اول احیای محله» در جریان است
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حذف خاموش محله 40 ساله؟/ «بازآفرینی» پایتخت بدون رعایت «اصل اول احیای محله» در جریان است

ساکنان سکونتگاه‌ غیررسمی «اسلام‌آباد» برج‌هایی را که برای آنها در حال ساخت است به «انتقال اجباری» توصیف می‌کنند.

 بازدهی هفتگی طلا و سکه در هفته سوم مهر ۱۴۰۵؛ قیمت طلای ۱۸ عیار، سکه امامی و ربع‌سکه از شنبه ۱۸ تا پنجشنبه ۲۳ مهر
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازدهی هفتگی طلا و سکه در هفته سوم مهر ۱۴۰۵؛ قیمت طلای ۱۸ عیار، سکه امامی و ربع‌سکه از شنبه ۱۸ تا پنجشنبه ۲۳ مهر

اقتصادنیوز: بازار طلا و سکه در سومین هفته مهر ۱۴۰۵، زیر سایه افت دلار در نیمه نخست هفته و بازگشت صعودی آن در روزهای پایانی، عملکردی دوگانه داشت؛ ربع‌سکه با رشد ۲.۳۷ درصدی پیشتاز بازدهی شد، اما طلای ۱۸ عیار با افت ۱.۱۵ درصدی بیشترین کاهش را ثبت کرد و سکه امامی تقریباً بدون تغییر به کار خود پایان داد.

 شناسایی سود سنگین ۴.۵ همتی در وشهر
۱۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شناسایی سود سنگین ۴.۵ همتی در وشهر

بانک شهر، از نهایی شدن واگذاری ملک موسوم به «اوین کچوئی» خبر داد که این معامله منجر به شناسایی سود ۴,۴۸۴ میلیارد ریالی در سال مالی جاری شده است.

 اقتصاد آمریکا زیرفشار جنگ با ایران و رقابت هوش مصنوعی - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اقتصاد آمریکا زیرفشار جنگ با ایران و رقابت هوش مصنوعی - تسنیم

گزارش تورم آمریکا نشان می‌دهد جنگ ایران و گسترش هوش مصنوعی، هزینه‌های انرژی و فناوری را افزایش داده‌اند.

 مریم اصلانی کیست و چرا کتاب‌ او درباره دهقان‌ها مورد توجه قرار گرفته است؟
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

مریم اصلانی کیست و چرا کتاب‌ او درباره دهقان‌ها مورد توجه قرار گرفته است؟

کتاب اصلانی، حاصل ۴ سال پژوهش میدانی خانم اصلانی در هند، کامبوج، پرو و غنا و زندگی‌کردن با خانواده‌های دهقان و صحبت‌کردن با آن‌ها است و با دو پیش‌فرض ذهنی ما کار دارد. اینکه مدرنیته یعنی شهر و «دهقان» بار منفی دارد.

جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - 16 October 2026