قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۵ ساعت قبل

نقد سریال «بامداد خمار»؛ چرا عاشقانه‌ای با این‌همه ظرفیت، به دل ننشست؟

فصل دوم «بامداد خمار» با وجود فضاسازی قابل توجه و ظرفیت‌های داستانی فراوان، نتوانست همه این امکانات را به درامی منسجم و تأثیرگذار تبدیل کند. ریتم کند، صحنه‌های کش‌دار و شخصیت‌هایی که فرصت کافی برای آشکار کردن پیچیدگی‌هایشان پیدا نمی‌کنند، باعث شده‌اند فاصله میان جذابیت قصه و نتیجه نهایی بیشتر شود.
 نقد سریال «بامداد خمار»؛ چرا عاشقانه‌ای با این‌همه ظرفیت، به دل ننشست؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اینتیتر به نقل از فرارو، انتشار قسمت پایانی فصل دوم سریال «بامداد خمار» بار دیگر این پرسش را مطرح می‌کند که چرا داستانی با ظرفیت عاطفی و اجتماعی فراوان، نتوانست رابطه محبوبه و رحیم را به درامی چندلایه تبدیل کند. 

این مجموعه با وجود فضاسازی قابل توجه، در شخصیت‌پردازی، ریتم روایت و پیوند میان عناصر داستانی با ضعف‌هایی روبه‌روست که مانع از شکل‌گیری تأثیری عمیق‌تر بر مخاطب می‌شوند. 

مسئله اصلی «بامداد خمار» کمبود اتفاق یا گستردگی داستان نیست. مشکل در نحوه پیشبرد روایت و پیوند میان شخصیت‌ها، موقعیت‌ها و جزئیات بصری است. مجموعه گاهی فضایی می‌سازد که از نظر تصویری جذاب است اما این جذابیت همیشه به تحول داستان یا شناخت بیشتر شخصیت‌ها منجر نمی‌شود. 

سکوت، انتظار و مکث می‌توانند در یک درام عاشقانه به ابزارهایی برای افزایش تنش تبدیل شوند اما به شرط آنکه در طول این لحظات، وضعیت شخصیت‌ها تغییر کند یا اطلاعات تازه‌ای درباره روابط آن‌ها آشکار شود.  …




 اخبار جدید

 پخش تله‌تئاتر پرویز پورحسینی پس از ۲۳ سال
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پخش تله‌تئاتر پرویز پورحسینی پس از ۲۳ سال

نمایش «یونانیان» محصول سال ۱۳۸۲ با بازی زنده‌یاد پرویز پورحسینی در آخرین روز ماه مهر از شبکه چهار به نمایش درخواهد آمد. این نمایش پاسخی است به نمایش تلویزیونی «ایرانیان» که حدود ۴۷۰سال قبل از میلاد توسط نمایش‌نامه‌نویس یونانی، آشیل، نوشته و در مکان‌های نمایشی آتن به روی صحنه رفته و اجرا شده است.

 از ۱۴ کتاب ادبیات پایداری رونمایی شد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از ۱۴ کتاب ادبیات پایداری رونمایی شد

مراسم رونمایی از تازه‌ترین آثار انتشارات ۲۷ بعثت با حضور مسئولان و جمعی از نویسندگان و فعالان حوزه ادبیات پایداری در سالن همایش خلیج‌فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

 درگذشت راوی قصه‌های جنوب
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

درگذشت راوی قصه‌های جنوب

احمد آرام، نویسنده جنوبی، درگذشت. این نویسنده متولد سال ۱۳۳۰در بوشهر بود و طی چند دهه فعالیت ادبی، با خلق آثاری متفاوت در حوزه داستان‌نویسی، به یکی از چهره‌های شناخته‌شده ادبیات داستانی معاصر ایران تبدیل شد. توجه به فرهنگ بومی، ویژگی‌های اقلیمی جنوب و آمیختن واقعیت با عناصر خیال و وهم، از مهم‌ترین ویژگی‌های آثار او به شمار می‌رفت.

 احمد آرام نویسنده و هنرمند بوشهری درگذشت
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

احمد آرام نویسنده و هنرمند بوشهری درگذشت

احمد آرام، نویسنده و هنرمند بوشهری، پس از ابتلا به بیماری سرطان دستگاه گوارش دار فانی را وداع گفت.

 بهترین فیلم مستند جشنواره را تو ساخته ایی
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهترین فیلم مستند جشنواره را تو ساخته ایی

سوان کانگ، مدیر بخش مسابقه فیلم‌های مستند سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان ۲۰۲۶ (از ۶ تا ۱۵ اکتبر ۲۰۲۶، برابر با ۱۴ تا ۲۳ مهر ۱۴۰۵) در پیامی خطاب به سیف‌الله صمدیان که با مستند «در جاده با عباس کیارستمی» به این رویداد رفت، اثر او را بهترین مستندی دانست که در جشنواره سی‌ویکم دید.

 خبر فوت من چه نفعی برای شما دارد؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خبر فوت من چه نفعی برای شما دارد؟

انتشار خبرهای دروغ و شایعه‌سازی درباره وضعیت سلامتی و مرگ چهره‌ها به روندی عادی تبدیل شده است. این ماجرا برای هنرمندان بیشتر تکرار می‌شود و آنها در کنار اینکه مدام مجبور به تکذیب شایعات می‌شوند، دچار این حس ناخوشایند هم هستند که گویی مرگ آنها مورد انتظار است. جدیدترین سوژه این اتفاق مهدی فخیم زاده است که اخیرا برای چندمین بار، در برخی صفحات فضای مجازی اخباری درباره درگذشت او منتشر شده است؛ صفحاتی که به نظر می‌رسد بیش از هر چیز به دنبال جذب مخاطب هستند.

چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - 21 October 2026