قیمت طلا امروز




 سایت حکمرانی هوشنمد / ۲۵ ساعت قبل

چرا سند ملی امنیت غذایی اجرا نشد؟ - حکمرانی هوشمند

به گزارش پایگاه خبری حکمرانی هوشمند، اسکندر زند، دبیر کمیسیون تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور، در نشست علمی «بررسی سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی کشور» با
 چرا سند ملی امنیت غذایی اجرا نشد؟ - حکمرانی هوشمند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

حذف بند مربوط به حکمرانی امنیت غذایی از سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی، به‌عنوان یکی از دلایل اصلی اجرا نشدن این سند مطرح شده است؛ مسئله‌ای که در کنار تعدد متولیان، ناهماهنگی دستگاه‌ها، چالش‌های مدیریت آب و ضعف نظام آماری، ضرورت بازنگری در شیوه سیاست‌گذاری و حرکت به‌سوی حکمرانی هوشمند در حوزه کشاورزی و غذا را برجسته می‌کند. به گزارش پایگاه خبری حکمرانی هوشمند، اسکندر زند، دبیر کمیسیون تدوین سند ملی امنیت غذایی کشور، در نشست علمی «بررسی سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی کشور» با اشاره به روند تدوین این سند گفت که تدوین و تصویب آن از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ حدود یک سال و نیم زمان برد و سند در سال ۱۴۰۲ برای اجرا ابلاغ شد.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر اجرای سند تصریح کرد: «مهم‌ترین علت آن، حذف بند حکمرانی و نداشتن متولی بود.» زند همچنین تأکید کرد که «اجرای سند شروع نشد که بتوان از مزایای آن بهره‌مند شویم.» …




 اخبار جدید

 اعلام اسامی برندهای مکمل ورزشی عرضه‌شده در بازارهای غیرمجاز و فضای مجازی
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

اعلام اسامی برندهای مکمل ورزشی عرضه‌شده در بازارهای غیرمجاز و فضای مجازی

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اعلام اسامی تعدادی از برندهای مکمل ورزشی عرضه‌شده در فروشگاه‌های غیرمجاز و فضای مجازی، بر ضرورت تهیه این فرآورده‌ها از داروخانه‌های مجاز و بررسی اصالت آن‌ها تأکید کرد.

 جهان‌آبادی به مدال برنز شنا ۱۰۰ متر قورباغه مردان رسید
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جهان‌آبادی به مدال برنز شنا ۱۰۰ متر قورباغه مردان رسید

شناگر کشورمان با قرار گرفتن در رده‌ سوم فینال رقابت‌های ۱۰۰ متر قورباغه مردان بازی‌های پاراآسیایی ناگویا به مدال برنز رسید.

 آغاز مانورهای ارتش اشغالگر در کرانه باختری
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

آغاز مانورهای ارتش اشغالگر در کرانه باختری

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز رزمایش‌های نظامی در کرانه باختری و ادامه آن تا فردا ظهر خبر داد.

 ضربه ۱۴ همتی به سودآوری شپنا
۱۴ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

ضربه ۱۴ همتی به سودآوری شپنا

پالایش نفت اصفهان در تازه‌ترین شفاف‌سازی خود، برای نخستین‌بار اثر مستقیم دستورالعمل جدید قیمت‌گذاری نفت خام و فرآورده‌های نفتی بر سودآوری شرکت را عددگذاری کرد. برآورد «شپنا» نشان می‌دهد کاهش ۳ دلاری تخفیف نفت خام سبک، در صورت ثبات سایر متغیرها، می‌تواند سود خالص این شرکت در نیمه دوم سال را حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان کاهش دهد.

 پرشدگی سدهای کشور به ۴۴ درصد رسید؛ وضعیت شکننده منابع آب تهران، مشهد، اراک و ساوه
۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پرشدگی سدهای کشور به ۴۴ درصد رسید؛ وضعیت شکننده منابع آب تهران، مشهد، اراک و ساوه

سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به پرشدگی ۴۴ درصدی سد‌های کشور، از وضعیت نامطلوب ذخایر آبی در برخی سد‌ها خبر داد و بر ضرورت مدیریت مصرف آب با توجه به شرایط منابع آبی و افت ذخایر آب زیرزمینی تأکید کرد.

 اعلام ۴۱ برند مکمل‌ ورزشی غیرمجاز + اسامی
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعلام ۴۱ برند مکمل‌ ورزشی غیرمجاز + اسامی

سازمان غذا و دارو اسامی تعدادی از برندهای مکمل ورزشی عرضه‌شده در فروشگاه‌های غیرمجاز و فضای مجازی را اعلام کرد.