قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲۵ دقیقه قبل

آمار خانه‌های زیر آب رفته در سیل کم‌سابقه در ایران اعلام شد

اجتماعی رکنا: با ادامه شرایط جوی نامساعد و هشدار قرمز هواشناسی در ۱۴ استان، نیروهای امدادی هلال‌احمر در آماده‌باش قرار گرفته‌اند؛ این جمعیت از شهروندان خواسته است از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
 آمار خانه‌های زیر آب رفته در سیل کم‌سابقه در ایران اعلام شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری رکنا، مجتبی خالدی، سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش نیروهای امدادی این جمعیت در ۱۴ استان کشور در پی هشدار قرمز سازمان هواشناسی خبر داد و گفت: از چهاردهم، تمامی شعب و پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند و تاکنون ۷۹۴ نفر از خدمات امدادی این جمعیت بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به استان‌های درگیر حوادث جوی اظهار کرد: استان‌های اصفهان، البرز، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، قزوین، قم، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مازندران و مرکزی درگیر این شرایط جوی هستند.

آماده‌باش ۵۲۵ شعبه و ۶۵۵ پایگاه امدادی

خالدی افزود: در حال حاضر ۵۲۵ شعبه جمعیت هلال‌احمر و ۶۵۵ پایگاه ثابت و سیار در حالت آماده‌باش قرار دارند و روزانه حدود ۵ هزار نفر از امدادگران و داوطلبان جمعیت برای ارائه خدمات امدادی در آماده‌باش و فعالیت هستند.

وی ادامه داد: تاکنون ۷۹۴ نفر از خدمات جمعیت هلال‌احمر استفاده کرده‌اند و متأسفانه یک مورد فوتی نیز در حوادث ناشی از شرایط جوی گزارش شده است.

تخلیه آب از ۷۹ منزل مسکونی و انتقال ۱۰۷ نفر به اماکن امن

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با تشریح اقدامات امدادی انجام‌شده گفت: در استان‌های ایلام، خوزستان، لرستان، مازندران و مرکزی، عملیات تخلیه آب از ۷۹ واحد مسکونی انجام شده است.

خالدی تصریح کرد: همچنین ۱۰۷ نفر در استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری و لرستان به اماکن امن منتقل شده‌اند.

وی افزود: در جریان این حوادث، ۴۷۲ نفر نیز در استان‌های چهارمحال و بختیاری، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد اقلام امدادی دریافت کرده‌اند.

برپایی اردوگاه‌های اسکان اضطراری در خوزستان

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای اسکان آسیب‌دیدگان خاطرنشان کرد: دو اردوگاه اسکان اضطراری نیز در استان خوزستان برپا شده و عملیات امدادرسانی در مناطق درگیر همچنان ادامه دارد.

توصیه‌های هلال‌احمر به مردم و رانندگان

خالدی در ادامه با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان گفت: از مردم درخواست می‌کنیم تردد در محورهای مواصلاتی را با احتیاط بیشتری انجام دهند و رانندگان نیز سفرها و ترددهای غیرضروری خود را تا حد امکان لغو کنند.

وی با اشاره به ضرورت مراقبت بیشتر والدین از کودکان و دانش‌آموزان افزود: خانواده‌ها باید در مسیر رفت‌وآمد فرزندان خود از منزل به مدرسه و بالعکس دقت بیشتری داشته باشند و پیش از اعزام دانش‌آموزان، درباره برگزاری فعالیت‌های آموزشی و وضعیت مدارس با مسئولان مدرسه هماهنگ کنند.

شماره ۱۱۲ هلال‌احمر را در زمان وقوع سیلاب فراموش نکنید

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده وقوع سیلاب یا گرفتار شدن افراد در حوادث مرتبط با بارندگی، بلافاصله با شماره امدادی ۱۱۲ تماس بگیرند.

خالدی تأکید کرد: ارائه آدرس دقیق محل حادثه به نیروهای امدادی اهمیت زیادی دارد و می‌تواند به حضور سریع‌تر امدادگران و ارائه خدمات به حادثه‌دیدگان کمک کند./ فارس  درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1264786

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: خبر ویژه چه خبر از 10 تن دارویی که پزشکیان با هواپیمای شخصی آورد؟ / کرمانپور: نمی‌توانم دروغ بگویم، کمبود دارو وجود دارد / محموله دوم به زودی وارد ایران می شود + صوت چشم انتظاری برای تعطیلی مدارس/ وقتی یک تصمیم اداری به اضطراب خانوادگی تبدیل می شود/ تحلیل روانشناسی خبر ترند




یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - 8 November 2026