چهارشنبه, ۲۹ آبان, ۱۳۹۸ / 20 November, 2019
آگهی عادی   -  232302

مرکز تخصصی وقت سفارت .پیکاپ ویزا

   02141454
مدارک مورد نیاز شامل ۳۵ مورد میباشد.
شناسنامه
اصل دعوتنامه
تکمیل فرم مشخصات فردی وخانوادگی
عکس با پشت زمینه سفید ومستقیم بدون عینک و کلاه
-مدرک شغلی (طبق نمونه ی مورد پذیرش سفارت )
-مدارک فرزندان
-در صورتیکه بازنشسته هستید جزییات را به صورت کامل برای ما ایمیل کنید.
-مدارک درامد تان طبق اخرین مستندات مورد تایید سفارت در سال ۲۰۱۵
-بیمه مسافرتی
-پرداخت هزینه به منظور بررسی مدارک به سفارت کانادا (یزدان گشت سفیران بصورت انلاین پرداخت مینماید)
-توجه فرمایید حتمااز صحیح بودن مدارک اطمینان حاصل کنید,بعد از ارسال امکان تغییر وجود ندارد.
-امکان بازپس گیری هیچ کدام از مدارک از سفارت وجود ندارد.
– شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد نمیتوانیم بگوییم صد درصد به ویزا دهی منجرمیشود اما جز پوینت های مثبت در اخذ ویزا میباشد .
*برای اطلاعات بیشتر به صفحه تخصصی ما در زمینه ی ویزای توریستی کانادا سر بزنید یا با مشاوران ما در تماس باشید .02141454
   
  عباس اباد . ابتدای سرافراز. برج دریای نور. طبقه 3. واحد301