سه شنبه, ۶ خرداد, ۱۳۹۹ / 26 May, 2020
آگهی عادی   -  234834

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی – غذای محلی گیلان

   09
مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه خطه سرسبز شمال کشور است، اما با این حال به دلیل طعم و ترشی خاصی که در این غذا به کار می رود، در بسیاری از مجالس و مهمانی ها به عنوان غذای اصلی سرو می گردد.
مواد لازم برای قرار دادن مواد درونی مرغ شکم پر
◾گردوی سابیده شده: ۱۰۰ گرم
◾آلو، آلوچه، آلبالو و زغال اخته: هرکدام سه مشت
◾رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
◾سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه ): ۵۰۰ گرم
◾پیاز: یک عدد کوچک
  غذای محلی- گیلان- مرغ شکم پر