پنجشنبه, ۲ خرداد, ۱۳۹۸ / 23 May, 2019
مجله ویستا

ویتامین E و K


ویتامین E و K
● ویتامین E
اثر این ویتامین به‌طور تجربی روی حیوانات ثابت شده ولی در انسان به‌نظر می‌رسد در باروری اثر داشته باشد. ویتامین E در جوانهٔ گندم، کاهو، روغن بادام زمینی، گوشت، جگر و زرده تخم‌مرغ وجود دارد.
● ویتامین K
این ویتامین از راه غذا به بدن رسیده ضمناً بعضی از باکتری‌های طبیعی روده در مجاورت شیره‌های کبدی (صفرا) این ویتامین را می‌سازند کمبود آن سبب خون‌ریزی‌های مختلف می‌شود زیرا ویتامین K در انعقاد خون دخالت دارد
● غذاهائی که دارای ویتامین K هستند عبارتند از:
▪سبزیجات تازه،
▪ گوجه‌فرنگی،
▪ گل‌ کلم،
▪ زرده تخم‌مرغ، جگر
در مواردی که بیماری‌های کبدی یا مجاری صفراوی در کار است و صفرا به‌اندازه کافی به روده‌ها ریخته نمی‌شود تولید و جذب ویتامین K به تعویق می‌افتد و خونریزی ظاهر می‌گردد.
منبع : مطالب ارسال شده
همچنین مشاهده کنید

 مرور روزنامه‌ها

 آگهی
گواهینامه ایزو
تقویت کننده انتن موبایل
بهترین آموزشگاه زبان
باطری ساز سیار مکانیک سیار امداد خودرو شبانه …
تعمیر کولر گازی،سرویس کولر گازی،نصب کولر …
بازگشایی و جابجایی گاوصندوق 09123950646, …

 گزارش / تحلیل


سایت شفقناروزنامه سازندگیخبرگزاری ایرناخبرگزاری ایلناخبرگزاری اسپوتنیک