یکشنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۳۹۸ / 21 April, 2019
مجله ویستا

خواص خوراکی ها و مواد غذایی


خواص خوراکی ها و مواد غذایی
● میوه در یخچال بصورت شسته بهتر است یا نشسته؟
از انجاییکه یخچال محل تمیزی است و اگر آلوده باشد همه مواد غذایی را درگیر می کند باید میوه ها را به صورت شسته در آن نگه داری کنید. نگهداری انواع سبزی و میوه نشسته در یخچال ، میزان ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد. سبزی ، کاهو، هندوانه ، خربزه و طالبی در محیطهای آلوده و با آب پس مانده فاضلاب رشد می کند ، می تواند به میکروب های خطرناکی همچون تب روده آلوده باشد. تب روده یک بیماری عفونی مسری است که ازطریق مصرف آب و غذای آلوده به انسان منتقل می شودو با تب طولانی مدت ، لرز ، بی اشتهایی ، ضعف عمومی و لاغری در فرد مبتلا همراه است.براین اساس ، نگهداری میوه و سبزی نشسته در یخچال سبب انتقال میکروب از این مواد به دیگر مواد غذایی می شود و اعضای خانواده را به بیماری های عفونی مختلف از جمله بیماری های دستگاه گوارش مبتلا می کند. آمارها نشان می دهد اغلب افرادی که بر اثر مصرف این گونه مواد غذایی آلوده به بیماری های عفونی مبتلا شده اند، با درمان های معمولی معالجه نشده اند و باید در بیمارستان بستری شوند. دلیل عمده شیوع اسهال و استفراغ درفصل تابستان نیز مصرف انواع سبزی و میوه آلوده است. بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش همچون اسهال و استفراغ و بیماری شبه وبا و تب روده در نتیجه رعایت نکردن نکات بهداشتی در تغذیه و مصرف غذاهای آلوده در فرد بروز می کند. برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی باید از مصرف میوه و سبزی آلوده و نگهداری آن در کنار دیگر مواد غذایی در یخچال خودداری کنند.
منبع : تو ماه دات کام
همچنین مشاهده کنید
 آگهی
خدمات چاپ کارت پی وی سی پرسنلی و شناسایی ، مغناطیسی و هوشمند و کارت مایفر …
كابين دوش و دوردوشي آدميرال

مکانیک سیار باطری ساز امداد خودرو تعمیر خودرو …
تولیدکننده و فروشنده پراستیک اسید
نمایندگی سیم و کابل مشهد - مشهد صنعت
پرداخت paypal
قایق بادی اینتکس و ماهیگیری

سرخط خبرها

 از میان خبرها

 گزارش / تحلیل