چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا
سالاد ماکارونی با کاری

ماكارونی را مطابق روش معمول در ظرفی حاوی آب جوش بپزید و آبكش كنید. سپس با آب سرد خوب آبكشی كرده و بگذارید آب اضافی كاملاً برود.روغن را در تابه ای داغ كنید. پودر كاری، پیازچه و فلفل ها در آن ریخته تفت دهید. پس از حدود دو تا سه دقیقه آن را كنار بگذارید تا سرد شود.ماكارونی، مخلوط كاری و فلفل، مایونز، خامه و گوشت مرغ را مخلوط كنید. در صورت تمایل كمی نمك به آن اضافه كنید. برگ های كاهو را در بشقابی بچینید و سالاد ماكارونی را روی برگ ها بریزید و سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
روزنامه ایرانسایت مثلث آنلاینروزنامه آفتاب یزدسایت تاپ نازسایت تجارت نیوزسایت دیپلماسی ایرانیخبرگزاری ایرناسایت الفسایت عصرایرانسایت ساعدنیوز