جمعه, ۲۶ مهر, ۱۳۹۸ / 18 October, 2019
بانک اطلاعات مشاغل

سوهان پسران حاج حسین سوهانی

سوهان,سوهان حاج حسین,سوهان لقمه ای,سوهان گزی,سوهان 4مغز,سوهان مجلسی,سوهان گل ریز,
مرحوم حاج حسین سوهانی در جوانی به شغل قنادی مشغول بود و در آن دوران سوهان هم یکی از محصولات قنادی به شمار می رفت و شغل جداگانه ای نبود . تا اینکه به مرور زمان و استقبال از سوهان ، سوهان پزی به شغل جداگانه ای تبدیل شد . در آن زمان سوهان را فقط با روغن کنجد طبخ می کردند و مرحوم حاج حسین سوهانی برای اولین بار سوهان را با روغن حیوانی گوسفندی که بسیار مرغوب هم بود و عطر و طعم مطلوبی هم داشت تهیه نمود . این تغییر در تولید بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفت و از همان زمان بود که نام حاج حسین بر سر زبانها افتاد . این روند ادامه داشت تا اینکه پس از فوت آن مرحوم در سال ۱۳۲۷ شمسی پسرانش همان راه را ادامه دادند و با ابتکار و خلاقیت هم تنوع به سوهان دادند و هم با افزودن زرده تخم مرغ به کیفیت آن افزودند . اکنون با گذشت ۸۰ سال و روی کار آمدن نسل سوم آن مرحوم با ابتکار و نو آوری آن روند ادامه دارد . امیدواریم . مجموعه پسران حاج حسین سوهانی با در نظر گرفتن موئلفه هایی چون مواد اولیه، محیط کاملا بهداشتی و ایزوله ، بسته بندی بسیار شکیل و در خور جایگاه مصرف کننده ، توانسته است به جز بازار داخل نیم نگاهی نی