دوشنبه, ۲۸ مرداد, ۱۳۹۸ / 19 August, 2019
مجله ویستا

پلوی تایلندی


ـ مواد لازم:
برنج: ۷۵۰ گرم
میگو تاره: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی: ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۵ عدد
سیر: ۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
روغن: ۱۵۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
برنج را خیس کرده مطابق دستور پلوی ساده آبکش می‌کنیم سیر رنده شده را با پاز سرخ کرده یک تفت می‌دهیم ۳ الی ۴ قاشق روغن بآن مخلوط می‌کنیم و تخم مرغ‌ها را در ظرف شکسته هم می‌زنیم داخل پیاز سرخ شده میریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم در آن را می‌بندیم تا بسته شود میگو را پس از تمیز کردن می‌جوشانیم داخل تخم مرغ ریخته و هم می‌زنیم، رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می‌کنیم با کمی نمک و فلفل داخل مایه تخم مرغ ریخته مخلوط می‌نمائیم و این مواد را لای برنج آبکش شده گذاشته پلو را یک‌ساعت دم می‌کنیم کمی آب جوش روی گوجه فرنگی‌ها ریخته پوست آن را می‌گیرم و خرد می‌نمائیم دو سه قاشق روغن می‌گذاریم داغ شود و گوجه فرنگی‌ها را در روغن کمی سرخ کرده و کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم موقع کشیدن پلو، پلو را در دیس می‌کشیم مایه تخم مرغ و میگو را وسط پلو قرار می‌دهیم و گوجه فرنگی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. طرز خیس کردن برنج به‌ این طریق انجام می‌شود: برنج را به دقت تمیز می‌کنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم می‌شوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد می‌ریزیم آب باید ۴ انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می‌پیچیم روی برنج قرار می‌دهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
همچنین مشاهده کنید



 مرور روزنامه‌ها

 گزارش / تحلیل



 وبگردی
 از میان خبرها




روزنامه ایرانسایت ارانیکوسایت آفتاب نیوزخبرگزاری مهرروزنامه آفتاب یزد