پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کباب ماهی با خامه
ـ مواد لازم: |
ماهی: ۱ کیلو گرم |
زعفران: قدری |
پاپریکا: قدری |
کره: ۳ قاشق سوپخوری |
خامه: ۱ فنجان |
نمک: قدری |
پیاز: ۴ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
ماهی را به قطعات دو سانتیمتر بریده در بشقابی که با کره چرب کردهاید، بچینید و رویش خامه بریزید، سپس نمک و زعفران یا پاپریکا به آن زده به اندازه ربع فنجان پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد، پس از ۲۰ یا ۲۵ دقیقه آن را از فر در آورید. |
همچنین مشاهده کنید