جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کمپوت انجیر
ـ مواد لازم: |
لیمو ترش متوسط: ۱عدد |
گلاب: یک چهارم پیمانه |
پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد |
آب: یک ونیم پیمانه |
عسل: نصف پیمانه |
ساقه دارچین: ۲ عدد |
وانیل: نصف قاشق چایخوری |
انجیر تازه متوسط: نیم کیلو |
گلابی سفت متوسط: ۲ عدد |
ـ طرز تهیه: |
با استفاده از یک چاقوی پوست کن، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقههای پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید. پوست خلال شده، گلاب، آب عسل، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید. |
گلابیها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید. سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوهها نرم و پخته شوند. ساقههای دارچین را دور انداخته و میوههای پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید . |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر قوه قضاییه یسنا آتش سوزی تهران پلیس بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی سریال شهاب حسینی تلویزیون نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما فیلم سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول خودروهای وارداتی تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه دیابت بیماری قلبی کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی