جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
عوامل مؤثر در کیفیت علوفه
علوفههاى خشبى که قسمت اعظم نشخوارکنندگان را تشکيل مىدهد کيفيت آنها به فاکتورهاى زير بستگى دارد: |
۱. نسبت تغييرات مقدار سلولز به پروتئين، هرچه گياه پربرگ و نسبت برگ به ساقه بيشتر باشد مواد پروتئينى گياه بيشتر و در نتيجه مواد مغذى بيشتر داشته و هضم آن بهتر و راحتتر صورت مىگيرد. |
۲. نوع خاک، غنى يا فقير بودن خاک در توليد علوفه با کيفيت و کميت خوب اهميت زيادى دارد. |
۳. در مورد علوفهٔ خشک، مرحلهٔ درو، گياهان علوفهاى بايد در مرحلهاى از رشد چيده شوند که نسبت برگ به ساقه زياد باشد. |
۴. نوع گياه، بدين ترتيب که ارزش غذائى گياهان مختلف با يکديگر متفاوت است. |
براى بهدست آوردن علوفهٔ بيشتر و بهتر از مراتع (مصنوعى و طبيعى) رعايت نکات زير توصيه مىشود: |
۱. ترکيب علوفه و تغييراتى که بهعلل مختلف در آن ايجاد مىشود. |
۲. بهرهبردارى صحيح از مراتع دائمى و موقتى و انتخاب گياه مناسب با در نظرگرفتن شرايط محيطى. |
۳. تقويت مراتع و بهبودى روشهاى زراعى. |
۴. انتخاب روش ساده، آسان، مطمئن و اقتصادى در نگهدارى علوفه. |
مهمترين علوفههائى که بيشتر در تغذيهٔ دام مورد استفاده قرار مىگيرد شامل گياهان تيره گرامينه (Gramineae)،(غلات) و لگومينوز (Leguminose)،(حبوبات) است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق دانشگاه تهران انتخابات حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم چین رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی
ایران بارش باران تهران هواشناسی یسنا هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم سیل شهرداری تهران
سهام عدالت قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ لیلا بلوکات سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون عفاف و حجاب صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات ناسا دبی
خواب فشار خون کبد چرب