جمعه, ۱۶ آذر, ۱۴۰۳ / 6 December, 2024
مجله ویستا
مصرف هندوانه را فراموش نکنید
مصرف هندوانههای خنک و بسیار یخ در مقایسه با هندوانههایی که در دمای طبیعی محیط نگهداری میشوند، میزان مواد مغذی کمتری را برای بدن فراهم میکنند
مصرف هندوانه از آن جایی که حاوی نوعی آنتی اکسیدان موسوم به LYCOPENE است و رنگ قرمز هندوانه را سبب میشود، میتواند نقش چشمگیری در جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی و برخی از انواع سرطانها داشته باشد.
اینکه گفته میشود مصرف هندوانههای قرار گرفته در دمای طبیعی محیط در مقایسه با هندوانههای خنک، مغذیترست به این دلیل است که میزان آنتی اکسیدان LYCOPENE و نوعی ماده موسوم به BETA – CAROTENE که بدن آن را به میزان ویتامین A موردنیاز خود تبدیل میکند، در این نوع هندوانهها بیشتر است. نکته قابل توجه این جاست که تاریخ مصرف هندوانههایی که پس از چیده شدن در دمای طبیعی محیط قرار میگیرند حدود ۱۴ الی ۲۱ روز است در حالیکه قرار دادن هندوانه در دمای یخچال و در دمایی حدود ۵ درجه سانتیگراد، تاریخ مصرف هندوانه را فقط تا حدود ۱ هفته تضمین میکند.
منبع : بانک اطلاعات گردشگری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست