جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

دلمه برگ مو بدون گوشت


برگ مو  :  ۵۰۰ گرم
روغن زیتون  :  ۰.۷۵ فنجان
کشمش  :  ۰.۲۵ فنجان
پیاز  :  ۳ فنجان
آب  :  ۰.۵ فنجان
فلفل فرنگی شیرین  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
شوید یا شبت  :  ۰.۷۵ فنجان
جعفری ساطوری شده  :  ۰.۷۵ فنجان
برنج  :  ۰.۲۵ فنجان
نمک  :  ۰.۲۵ فنجان
نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده مخلوطش کرده سر دیگ بگذارید و آن را مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، پیوسته مواظب باشید تا مبادا بسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در دیگ روی هم گذاشته رویش آب لیمو ترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.


همچنین مشاهده کنید