جمعه, ۳۱ خرداد, ۱۳۹۸ / 21 June, 2019
مجله ویستا

چه غذاهایی بیشتر باعث ایجاد آلرژی می‏شوند؟


چه غذاهایی بیشتر باعث ایجاد آلرژی می‏شوند؟
به تقریب ۲/۳از آلرژی‏های غذایی به وسیله‏ ی سه ماده‏ی غذایی ایجاد می‏شوند. این سه ماده عبارتند از: تخم‏ مرغ، شیر و بادام ‏زمینی. بین این سه ماده هم آلرژی نسبت به بادام‏ زمینی شایع‏تر است. دیگر مواد غذایی آلرژی‏زا عبارتند از: توت‏ فرنگی، تمشك، شكلات، ذرت، ماهی، حبوبات، آجیل‏ ها، هلو و خانواده‏ ی آن و گندم. در صورت بروز آلرژی شدید باید به بیمارستان مراجعه كرد. برای جلوگیری از آلرژی اجتناب از مواد آلرژن تنها راه است.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید

 مرور روزنامه‌ها





سایت ارانیکوسایت الفخبرگزاری فارسسایر منابعروزنامه شهروند