چهارشنبه, ۲ فروردین, ۱۴۰۲ / 22 March, 2023
مجله ویستا
۵ توصیه به سیگاریها

۱) در درجه اول یک جایگزین بیابید. باید پذیرفت که بدن شما به نیکوتین عادت کرده و نمیتوان ناگهان آن را از بدن شما گرفت. اما فراموش نکنید این راه حل دایمی برای ترک سیگار نیست. اگر شما یک ماده نیکوتیندار مانند داروهای ضد افسردگی یا هر چیز دیگر را جایگزین سیگار کنید، به طور موقت از شر کشیدن سیگار خلاص خواهید شد اما پس از مدتی دوباره به آن روی خواهید آورد. برای ترک سیگار باید به دنبال درمانی همیشگی باشید.
۲) بسیاری از افراد معتقدند برای ترک سیگار «اراده» لازم است. شاید این حرف به ظاهر ساده و شدنی باشد ولی در عمل چندان آسان نیست. آگاهی یافتن از صدماتی که سیگار به بدن شما وارد میکند، میتواند سبب قویشدن اراده شما در ترک سیگار شود. پس سعی کنید تا حد ممکن مطالعه خود را در این زمینه بالا ببرید.
۳) بعضی از افراد گمان میکنند مشکل ترک سیگار کاملا روانی است و هیچ ارتباطی به نیاز و وابستگی بدن به نیکوتین ندارد. این اعتقاد تا حدی صحیح است. بعضی از افراد میگویند که از سیگار خوششان نمیآید ولی ژست سیگار کشیدن آن آنها را راضی میکند. ممکن است مدتی آن را کنار بگذارند اما دوباره به سراغ آن میروند. توصیه ما به این افراد این است که به یک روانشناس مراجعه کرده و از او کمک بگیرند.
۴) وقتی به هر ترتیب توانستید سیگار را برای مدتی کنار بگذارید، وارد موقعیتها و فضاهای پرکار و پرجنب و جوش شوید. بیکاری موجب تحریک دوباره شما به کشیدن سیگار میشود. اغلب پس از ترک سیگار، همه افراد دچار اضطراب، استرس و اضافه وزن میشوند. این موضوع گذرا است و شش ماه پس از ترک کامل سیگار برطرف میشود. پس نگران نباشید!
۵) پس از ترک سیگار از مواد تحریککننده مانند چای، قهوه و خوراکهای گوشتی کمتر مصرف کنید و میوه و سبزیهای تازه و لبنیات را جایگزین آن کنید. این مواد در عین حال که صدمات ناشی از سیگار را از بدن شما تا حدی میزداید، میل به سیگار را نیز در شما کاهش میدهد.
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید
سایت آفتاب نیوزسایت دیدارنیوزسایت خبرآنلاینروزنامه آرمان ملیروزنامه همشهریخبرگزاری تسنیمسایت تجارت نیوزسایت دیجیاتوسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه دنیای اقتصاد