سه شنبه, ۴ مهر, ۱۴۰۲ / 26 September, 2023
مجله ویستا
دسر کره و بادام زمینی

▪ نصف فنجان پنیر خامه ای
▪ ربع فنجان کره بادام زمینی
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ یک عدد تخم مرغ بزرگ
▪ ۲۴ عدد قالب کاغذی کوچک
▪ نصف فنجان کره
▪ ۱۱۳ گرم شکلات خرد شده
▪ یک سوم فنجان شکر
▪ یک قاشق چایخوری وانیل
▪ دو عدد تخم مرغ بزرگ
▪ یک سوم فنجان آرد سفید
▪ ربع قاشق چایخوری نمک
▪ نصف فنجان بادام زمینی خرد شده
● زمان تهیه: ۴۵ دقیقه
● طرز تهیه
پنیر خامه ای، کره بادام زمینی، شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ شکسته و با همزن خوب بزنید. برای تهیه خمیر کره و شکلات را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته شکر و وانیل را به آن بیفزایید. تخم مرغ ها را یکی یکی به آن افزوده و خوب هم بزنید. آرد و نمک را نیز اضافه کنید فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.خمیر را در قالب ها ریخته و وسط خمیر را به داخل فشار دهید. سپس کمی از مخلوط اولیه درون آن ریخته و روی آن بادام زمینی بپاشید.خمیر را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار داده و پس از خارج کردن از فر اجازه دهید تا پنج دقیقه خنک شود.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
سایت مجله شبکهسایت اکوایرانخبرگزاری ایلناسایت دیپلماسی ایرانیسایت جمارانسایت سلام نوسایت انرژی پرسسایت الفسایت فرادیدسایت اعتماد آنلاین