دوشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۳۹۸ / 17 June, 2019
مجله ویستا

نشاسته برنج جایگزین مناسب چربی‌ها


دانشمندان آمریکائی در تلاش هستند تا روش ارزان‌تر و بی‌ضررتری برای محیط‌زیست در جهت جداسازی نشاسته و پروتئین برنج فراهم آورند. نشاسته برنج که بسیار نرم است و طعمی خنثی دارد می‌تواند در طیف وسیعی از مواد غذائی به‌عنوان جانشین چربی یا قوام‌دهنده در سس‌ها و سوپ‌ها استفاده شود.
منبع : نشریه بهکام
همچنین مشاهده کنید

 مرور روزنامه‌ها





خبرگزاری ایلناروزنامه خراسانسایت خبر ورزشیسایت تابناکسایت زومیت