یکشنبه, ۳۰ تیر, ۱۳۹۸ / 21 July, 2019
مجله ویستا

فسفر


فسفر
● تداخل های احتمالی
▪ موارد زیر می تواند به كمبود فسفر كمك كند:
آلبومین شامل آنتاسید
آهن
منیزیوم
ناكافی بودن ویتامین «دی»
برای اطلاعات بیشتر در مورد فسفر با پزشك معالج مشورت كنید.
▪ نحوه مصرف
اگر زیر ۲۴ سال سن دارید و یا اینكه حامله یا شیرده هستید روزانه به ۱۲۰۰ میلی گرم فسفر نیاز دارید. برای افراد دیگر حد مجاز توصیه شدهٔ روزانه CRDA، ۸۰۰ میلی گرم است. چون اغلب نیاز بدن به فسفر از طریق رژیم غذایی تأمین میشود، جای هیچ گونه نگرانی در مورد مصرف مكمل های فسفر وجود ندارد. مسئله مهمتر این است كه شما بر روی غذایی كه می خورید دقت كنید تا تعادل مناسبی از كلسیم و فسفر در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد. كم كردن گوشت و جایگزین كردن با نوشابه های سبك می تواند عدم تعادل بین كلسیم و فسفر را اصلاح كند. در همین زمان شما باید دقت كنید كه كلسیم كافی مورد نیاز بدن را در رژیم غذایی جای دهید كه اغلب كار مشكلی است.
▪ موارد احتیاط
مصرف روزانه بیش از ۱ گرم فسفر می تواند باعث مسمومیت شود. مصرف زیاد فسفر می تواند منجر به اسهال و كلسیفیكاسیون (سخت شدن) اعضا و بافت نرم شده و توانایی جذب آهن، كلسیم، منیزیوم و روی را توسط بدن كاهش دهد. اگر شما ورزشكار هستید و از مكمل های حاوی فسفات استفاده می كنید، باید دقت كنید كه از این مكمل ها فقط باید به صورت گاه گاهی استفاده كنید.
متخصصین تغذیه یك میزان مساوی از كلسیم و فسفر را در رژیم غذایی توصیه می كنند، اما رژیم غذایی تیپیك آمریكایی حاوی كلسیم كم و فسفر زیاد (میزان فسفر ۲ تا ۴ برابر كلسیم) است. علت این امر بسیار ساده است. گوشت قرمز و مرغ و بوقلمون حاوی فسفر به میزان ۱۰ تا ۲۰ برابر میزان كلسیم آن است، و آشامیدنی های حاوی كربنات مانند "كولا" حدود ۵۰۰ میلی گرم فسفر در هر بار مصرف دارد.
وقتی در سیستم شما فسفر بیشتر از كلسیم باشد، بدن كلسیم ذخیره شده داخل استخوانها را برداشت می كند تا عملكر طبیعی بدن انجام شود. این امر منجر به كاهش تودهٔ استخوانی و در نتیجه شكنندگی استخوان و یا مشكلات لثه و دندانها میشود. پایین بودن نسبت كلسیم به فسفر همچنین باعث افزایش خطر فشار خون بالا و سرطان كولوركتال میشود.
یك تعادل مناسب بین كلسیم و فسفر رژیم غذایی می تواند باعث كاهش استرس، كاهش خطر پوكی استخوان و بهبود علایم آرتروز و دیگر مشكلاتی شود كه مرتبط با توانایی بدن در استفاده از كلسیم است.
● تداخل های احتمالی
▪ موارد زیر می تواند به كمبود فسفر كمك كند:
آلبومین شامل آنتاسید
آهن
منیزیوم
ناكافی بودن ویتامین «دی»
برای اطلاعات بیشتر در مورد فسفر با پزشك معالج مشورت كنید.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
همچنین مشاهده کنید

 مرور روزنامه‌ها


 گزارش / تحلیل

 از میان خبرها

گواهینامه ایزو

سایت سخت‌افزارمگسایت رویداد 24سایت دیپلماسی ایرانیسایت ارانیکوخبرگزاری ایلنا