دوشنبه, ۲ اردیبهشت, ۱۳۹۸ / 22 April, 2019
مجله ویستا

دلمه بره


گوشت بره  :  ۱ عدد
برنج  :  ۳۰۰ گرم
کشمش  :   قدری
پسته  :   قدری
ماست ساده کم چرب  :   قدری
دارچین  :   قدری
پیاز  :  ۴ عدد
ادویه  :   قدری
شوید یا شبت  :   قدری
یک بره کوچک نسبتاً چرب را پاک کرده در دیگ پر از آب انداخته آن را بجوش بیاورید، همین که آب جوش آمد، جگر و دل و قهوه آن را که قبلاً علیحده در ظرفی گذاشته‌اید خرد نموده با پیاز نسبتاً زیاد، سرخ کنید.
قدری آب بره برویش بریزید تا پخته شود، موقع برداشتن چند شاخه شبت خرد کرده رویش بپاشید و ادویه بزنید، و کشمش پلوئی و پسته با آن مخلوط کنید.
مخلوط فوق را در شکم بره گذاشته آن را دوخته، آب پیاز به بره زده دو طرفش را ماست مالیده و رویش دارچین بپاشید و در دیگ را بگذارید و آب بره رویش بریزید و بگذارید بپزد، سر سفره ببرید.
همچنین مشاهده کنید
 آگهی
تعمیر لپ تاپ
فروش ویژه دستگاه تصفیه آب

اجاره خودرو
فروش شترمرغ هچری تا 3 ماهه و مولد 09131007689 …
آموزش آنلاین تافل، ثبت نام تافل، کلاس تخصصی …
تولیدکننده و فروشنده پراستیک اسید
تولید محتوی، اخبار و بولتنهای تخصصی

سرخط خبرها

 از میان خبرها

 گزارش / تحلیل