پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

ویتامین E


ویتامین E
خوردن غذاهای حاوی ویتامین D خطر ابتلاء به سرطان را کاهش می‌دهد.
خوردن غذاهای حاوی ویتامین D از جمله انجیل و روغن زیتون باعث کاهش خطر ابتلاء به سرطان می‌شود. به گزارش ”خبرگزاری رویتر“ پژوهشگرهای مرکز سرطان‌شناسی فلوریدا، با هدف بررسی نقش تغذیه‌ٔ مفید در کاهش انواع سرطان، به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف موادغذائی مانند، اجیل و روغن زیتون می‌تواند ابتلاء به سرطان مثانه را در انسان کاهش دهد.
پژوهشگرهای این مرکز همچنین بیان کرده‌اند: مصرف ویتامین E نقش مؤثری در کاهش حمله‌های قلبی دارد.
● ویتامین E روند درمان صرع را بهبود می‌بخشد.
افزودن ویتامین E به داروهای درمان صرع، میزان حملهٔ این بیماری را کاهش می‌دهد. پژوهش‌های تازه نشان داده است که افزودن ویتامین E به داروهای موجود ضدتشنجی در ۱۰ نفر از ۱۲ کودکی با این روش درمان شده‌اند، باعث کاهش قابل‌توجهی از حمله‌های صرع در آنها شد. اما در گروه دیگری از کودکان که به‌جای ویتامین E همراه با داروی خود یک داروی بی‌اثر دریافت کرده بودند، هیچ‌گونه بهبودی مشاهده شده. مکمل‌های ویتامین E در بهبود کنترل حملهٔ صرع نقش تکمیل‌کننده‌ای دارند.

محبوبه مهدوی
منبع : مجله شادکامی و موفقیت


همچنین مشاهده کنید