شنبه, ۲۱ مهر, ۱۴۰۳ / 12 October, 2024
مجله ویستا

کیک پنیر


کیک پنیر
مواد لازم:
● مواد لازم برای تهیه خمیر زیر كیك
روغن جامد: ۵۰ گرم
وانیل: یك سوم قاشق چایخوری
نمك: كمی
آرد: ۱۲۵ گرم
شیر: به مقدار لازم

● مواد لازم مایه داخل كیك
پنیر دانماركی بی نمك: ۴۰۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
وانیل: یك سوم قاشق چایخوری
شكر: یك فنجان و نیم
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
نمك: یك چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۴عددد
خامه: یك چهارم فنجان
● دستور تهیه:
طرز تهیه خمیر زیر كیك
این خمیر مانند خمیر پای سیب تهیه می شود، خمیر را روی میز آرد پاشیده شده پهن كرده و به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر باز كرده و در كف قالب پهن می كنیم و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه می پزیم تا كمی طلایی شود.
● طرز تهیه كیك
شكر، وانیل، نمك و تخم مرغها را خوب با همزن می زنیم، سپس خامه و پنیر را اضافه كرده و باز با همزن می‌زنیم تا خوب حل شود، همزن را خاموش كرده و آرد را در چند نوبت می ریزیم و با مایه مخلوط می نمائیم، اگر مایل باشید می توانید كمی رنده ی پوست لیموترش و دو قاشق آب لیمو به این مایه اضافه نمائید. حال این مواد را داخل ظرفی كه قبلا" خمیر در آن پخته شده روی خمیر پخته شده ریخته و سطح آن را صاف كرده و در فر ۳۵۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته و برای امتحان كردن از یك چاقوی تیز استفاده می كنیم، به تیغه ی چاقو چیزی نباید چسبیده باشد، اگر خواسته باشیم كیك پنیر، شكلاتی باشد، سس شكلات را در آخر كار به این مایه اضافه می كنیم.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد