سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

گوشت گوساله با بروکلی


گوشت گوساله با بروکلی
● مواد لازم:
▪ گوشت گوساله ۱۷۵ گرم(باریک و یکدست خرد شده)
▪ پیاز خرد شده ۲ عدد
▪ پیازچه خرد شده ۶ عدد
▪ موسیر خرد شده عدد
▪ کلم بروکلی ۲۲۵ گرم(به صورت گل های کوچک درآمده)
▪ روغن سبزیجات یا بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری
▪ شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
▪ گشنیز تازه و خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
▪ پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود تفت دهید. پیاز،پیازچه و موسیر را به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آنها را تفت دهید. سپس گلچه های کلم بروکلی را هم به مواد بیفزایید و آن را نیز ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملا نرم شود. سپس آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزئین کنید. این غذا را فورا سرو کنید. ضمنا این غذا با کته سرو می شود.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید