پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

ناسازگاری ها و سازگاری های انگور


ناسازگاری ها و سازگاری های انگور
● ناسازگاریها:
۱) هیچوقت انگور را بعنوان دسر بعد از غذا نخورید.
۲) انگور با غذاهائی که دارای گوشت چهارپایان یا ماهی یا چربیهاست، سازگار نیست.
۳) انگور با شیر، روغنهای نباتی مایع، میوه های روغنی، سبزیهای خوردنی، گوجه فرنگی، هندوانه، زیتون و روغن زیتون، سیر خام، لیمو و کاهو نمی سازد.
ـ سازگاری غذاها با یگدیگر یکی از اصول اساسی معالجه با غذاست.
● سازگاریها:
ـ انگور با نان برشته، موز ، بلوط پخته یا خام ، سیب درختی، برنج سفید پخته، پرتغال، سیب زمینی تنوری، خربزه ، هلو ، گلابی، توت فرنگی و پیاز سازگار است.
▪ دسرها یا غذاهای سازگار با انگور:
- انگور با زردآلو و آب پرتغال
- انگور با آلبالو و آب پرتغال
- انگور با انار و آب آناناس
- انگور با انجیر خشک و کشمش یا آلوی خشک
- انگور با قنده قهوه ای، نان برشته و آب پرتغال
- انگور با آب پرتغال
- انگور با انجیر و آب پرتغال و انار
- انگور با خرمالوی خیلی خوب رسیده
- انگور با عسل، خامه تازه یا آب پرتغال
- انگور با نان و پنیر تازه غذای کاملی است و سازگار است
- انگور با خربزه ، انجیر تازه و آب پرتغال
- انگوربا موز و آب پرتغال و آب انار
- انگور با آب پرتغال و آب انار
- انگور با خرما وآب پرتغال
- انگور با موز، پنیرتازه سفید و آب پرتغال
- انگور با انبه و کره، خامه تازه یا عسل و آب پرتغال
- انگور با کته برنج حاوی آب و پیاز خوردشده و عسل و خامه تازه و آب پرتغال
- انگور با آرد ذرت حاوی آب و پیاز و کمی پنیرتازه یا کره یا خامه یا عسل با آب پرتغال
- انگور با آناناس و موز ریز ریز شده و آب پرتغال
- انگور با سیب زمینی آب پز و پیاز
رستگار
منبع : سازمان آموزش و پرورش استان خراسان


همچنین مشاهده کنید