شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

کوفته های ترش و شیرین


کوفته های ترش و شیرین
● مواد لازم برای ۴۸ کوفته:
▪ تخم مرغ۲ عدد
▪ پودر نان سوخاری ریز ۱/۲ پیمانه
▪ پیاز ریز خرد شده ۱ /۲ پیمانه
▪ شیر ۱/۴ پیمانه
▪ نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
▪ پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
▪ سوسیس دودی چرخ شده ۴۵۰ گرم
▪ گوشت چرخ شده گوساله ۴۵۰ گرم
▪ژله سیب ۳/۴ پیمانه
▪ خردل ۱/۳ پیمانه
▪ آب سیب ۱/۳ پیمانه
▪ مخلوط مساوی سس سویا و خردل ۱ و نیم قاشق چایخوری
▪ سس فلفل تند به مقدار دلخواه
● طرز تهیه:
۱) تخم مرغ، پودر نان سوخاری، پیاز، شیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت و سوسیس را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. از این مخلوط کوفته هایی به اندازه یک گردوی درشت تهیه کرده، داخل یک سینی کم عمق فر بچینید. کوفته ها را در حرارت ۳۷۵ فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید.
۲) در این بین، در یک قابلمه بزرگ، ژله، خردل، آب سیب، مخلوط سس سویا و سرکه و مقداری سس فلفل تند را مخلوط کنید. مخلوط را حرارت داده و هم بزنید تا ژله آب شود و شروع به قل زدن کند. حالا کوفته ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه کوفته ها با سس آغشته شود، کوفته ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا سس اندکی غلیظ شود.
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید