شنبه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۳ / 7 December, 2024
مجله ویستا

توصیه های لازم در مورد شیرپاستوریزه


توصیه های لازم در مورد شیرپاستوریزه
شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکیل استخوان و دندانها می باشد . شیر و فرآورده های شیر بخاطر مقدار کلسیم کافی ، آسانی هضم و ارزانی از بهترین منابع کلسیم می باشند . شیر بدون چربی و شیری که چربی آن گرفته شده از نظر کلسیم بر شیرکامل ارجحیت دارد . زیرا وقتی که چربی شیر که مقدار جزئی کلسیم دارد گرفته شود ، بجای آن شیرکلسیم دار جانشین می شود که پرارزشتر است . یک فنجان بستنی از لحاظ مقدار کلسیم تقریباً با نصف فنجان شیر برابر است .
▪ شیرپاستوریزه باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداری شود .
▪ از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری شود .
▪ بعد از مصرف شیر پاستوریزه ، شیشه خالی را با آب سرد شستشو دهید .
▪ از انداختن درب آلومینیومی و یا سایر اشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمائید .
▪ چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علائم قساد و بریدگی در آن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت ۱۰ دقیقه بجوشانید .
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار