چهارشنبه, ۱۶ آبان, ۱۴۰۳ / 6 November, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ سال جدید شماره ۹۴، مهر ۱۳۸۵


▪ دبیر كل كانون: ص ۲
▪ مدیرعامل بانك سامان: ص ۴
▪ مدیرعامل كارآفرین: ص ۵
▪ دكتر ایرانی: ص ۶
▪ مدیر كل بهبود تغذیه: ص ۷
▪ مسئول بهداشت محیط: ص ۸
▪ نظارت مطلوب: ص ۱۰
▪ لبنی مازندران: ص ۱۱
▪ فوق استاندارد: ص ۱۲
▪ كنگره تغذیه: ص ۱۳
▪ حاشیه سود: ص ۱۴
▪ دانشگاه ، غذا: ص ۱۶
▪ جشنواره قهرمانان: ص ۱۸
▪ نگاه ویژه: ص ۱۹
▪ مازندرانی‌ها از كیفیت می‌گویند: ص ۲۰
▪ EFQM برای پگاه: ص ۲۱
▪ اتاق ایران و آلمان: ص ۲۳
▪ مستشار بازرگانی اتریش: ص ۲۳
▪ سازمان غذا و دارو: ص ۲۴
▪ غلات صبحانه: ص ۲۶
▪ مكمل یاری: ص ۲۷
▪ سیال ۲۰۰۶: ص ۲۷
▪ امولسیفایرها: ص ۲۸
▪ آب‌های بسته‌بندی: ص ۳۱
▪ خواندنی‌های صنعت غذا: ص ۳۲
▪ اصول كاربردی بانكداری اسلامی: ص ۳۴
▪ نگاهی به قوانین مواد خوردنی: ص ۳۵
▪ باكتریوسین‌ها: ص ۳۶
▪ عملكرد شعب بانك كشاورزی: ص ۳۸
▪ آخرین صبحانه: ص ۴۷
▪ جهش‌ بزرگ صنعت: ص ۴۸
▪ ارزش غذایی فراورده‌ها: ص ۴۹
▪ Behkam,s News in brief : ص ۵۵
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)