جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

Siemens MC۶۰


Siemens MC۶۰
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود می باشد :
ـ گوشی موبایل
ـ باتری
ـ شارژر
ـ راهنمای مصرف کننده
زیمنس تصمیم گرفت که یکی از اولین تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه مجهز به دوربین برای جوانان باشد که M۵۵ به عنوان پایه ی این تولید قرار گرفت ، به آن یک دوربین افزوده گردید و نرم افزار آن نیز به روزآوری شد که البته دیگر سازندگان نیز از همین سیستم برای تولیدات جدید خود بهره می جویند . آنها یک تولید در ویرایش مختلف را با تفاوت های جزئی ارائه می دهند ، مثلاً با دوربین ، بدون دوربین .
نکته ی اولی که جلب نظر می نماید ، صفحه کلید دایره ای شکل آن می باشد که برای اولین بار این حالت در نوکیا ۳۶۵۰ استفاده شد که یک اسمارت فون بود ، دکمه های آن توالی معکوسی داشت که موجبات سختی شماره گیری را فراهم می نمود که دیگر این شکل در MC۶۰ موجود نبود . دکمه های شماره گیری در حالت متوالی مناسب و عادی قرار گرفته اند و اندازه ی صفحه کلید نیز متوسط و راحت می باشد و دکمه های ۰ و ۸ بسیار نزدیک به هم قرار گرفته اند که سبب ایجاد اختلال در شماره گیری هم می گردد، نور پس زمینه ی صفحه کلید آن قرمز می باشد و طراحی آن به گونه ای است که نوشته های صفحه کلید در هر شرایطی خوانا خواهند بود .
این گوشی به طور متمرکزی برروی جوانان کار می نماید و در زمان تولید از طرفداران ویژه ای برخوردار بوده است و بعد ۳ تا ۴ ماه دیگر از شهرت آن کاسته شد . البته شاید این زیبایی برای برخی از افراد ماندگار باشد . ابعاد گوشی برای این نوع گوشی ها عادی و معمولی است و وزن آن نیز در حد متوسط می باشد و همه می توانند آن را در جیب پیراهن و شلوار جین خود جای دهند .
صفحه نمایش گوشی قابلیت نمایش ۴۰۹۶ رنگ را دارا می باشد که دارای رزولوشن ۱۰۱x۸۰ پیکسل است که به شما اجازه ی نمایش ۵ خط نوشته و ۱ خط توضیحات اضافی را می دهد . نوشته های صفحه نمایش در زیر نور خورشید خوانا می باشد و صفحه نمایش به سرعت کم رنگ نمی شود و خوانایی آن حتی با فعال سازی نور پس زمینه افزایش می یابد که این حالت در تصویر زیر نشان داده شده است .
تصاویر به خصوص برروی صفحه نمایش دارای کیفیت مناسبی نمی باشند و عکس ها دانه دانه و درشت نشان داده می شوند و حتی شما تغییر رنگ ها را به طور واضح مشاهده می کنید دوربین حتی نمی تواند عکس هایی با کیفیت عادی را هم تولید نماید و به علت نبود اینفرارد تنها می توانید عکس ها را از طریق MMS ارسال نمایید . البته از کابل گوشی هم می توانید استفاده کنید که در بسته موجود نمی باشد و باید آن را به نحوی تهیه کنید .
شما می توانید یک سوکت استاندارد را در زیر گوشی مشاهده نمایید و محل اتصال بند گوشی نیز در بالای آن قرار دارد و دوربین گوشی نیز در پشت آن قرار گرفته است که مجهز به آینه هم نمی باشد .
همچنین قاب گوشی جدا شونده بوده که باید در حین جداسازی آن به هشدار حساسیت بالای دوربین توجه نمایید . محل اتصال به آنتن خروجی نیز در سطح پشت گوشی مشاهده می شود . اگر چه قاب گوشی قابل تعویض می باشد ولی به همین علت بعد از ۲ تا ۳ هفته شروع به لق زدن و تلق تلق می کند البته این حالت تنها تأثیر روانی منفی را نسبت به گوشی ایجاد می کند .
گوشی MC۶۰ مجهز به باتری Li-Ion ، mAh ۷۰۰ می باشد که بنابر گفته ی سازنده ، ۶ ساعت مکالمه و ۲۵۰ ساعت در حالت استندبای گوشی را روشن نگه می دارد . در یکی از آزمایشات انجام شده ، گوشی ۲ روز با ۳۰ دقیقه صحبت و ۴۵ دقیقه کار با دیگر کارآیی های گوشی کار نمود . البته اگر کمتر صحبت کنید این میزان تا ۳ روز نیز قابل افزایش است . شارژ کامل دستگاه نیز ۲ ساعت به طول می انجامد .
● منو (Menu) :
ساختار منوی گوشی تفاوت چندانی با M۵۵ ندارد . آیکن ها بسیار ساده بوده و دارای کیفیت پایینی می باشند و گوشی کپی کاملی از M۵۵ می باشد .
● دفترچه تلفن (Phonebook) :
دفترچه تلفن گوشی به شما اجازه ی ذخیره ی ۱۰۰ شماره تلفن را می دهد و برای هر فرد می توانید یک شماره به همراه یک آدرس ایمیل ذخیره نمایید و همچنین قابلیت قرار دادن یک فایل تصویری برای هر فرد را نیز دارید . همچنین شما قابلیت شماره گیری صوتی تا ۲۰ فرمان را خواهید داشت و تمامی نام ها نیز می توانند در ۹ گروه ذخیره گردند و برای هر یک نیز یک زنگ به خصوص تنظیم می شود
● پیام ها (Messages) :
تا ۱۰۰ پیام قابل ذخیره در حافظه ی گوشی می باشد که البته کمیت آن ها بستگی به حجم حافظه ی گوشی و نیز فضای خالی موجود در آن دارد . در لیست نهایی گوشی تمامی شماره های مربوط به حافظه ی گوشی و سیم کارت به طور مشترک نشان داده می شوند که تلفن های مربوط به سیم کارت با یک علامت مشخص نشان داده می شوند ، همچنین شما قابلیت ایجاد SMS های پیش فرض و قابل استفاده را نیز دارید . همچنین گوشی پیام های MMS را نیز پشتیبانی می نماید .
تمامی تنظیمات ساده و آسان بوده و بسته به اپراتور مورد استفاده ، در مدت ۳ تا ۴ دقیقه می توانید تمامی تنظیمات گوشی را در این رابطه انجام داده و به اتمام رسانید البته واضح است که استفاده از GPRS مقرون به صرفه تر برایتان خواهد بود . وقتی دارید SMS می نویسید نمی توانید به سرعت ما بین صفحات پیام خود حرکت نمایید و با استفاده از منوی Context باید این کار را انجام دهید و مشاهده کنید چند صفحه در پیام شما موجود می باشد .
همچنین یک یادآوری کننده ی حجم پیام دارید که پیش از ارسال ، یک پیش تصویر از پیام را با مشخصات آن و تعداد پیام هایی که به خود اختصاص می دهد به شما نشان داده تا در صورت تمایل آن را ارسال کنید که این مطلب یکی از نقاط قوت گوشی می باشد . حتی اگر برای پیام های خود هزینه های متفاوتی می پردازید در حالت خودکار دستگاه به شما گاهی اوقات هشدار می دهد که مثلاً این پیام شما هزینه ی بالایی را برایتان خواهد داشت . همچنین گوشی از سیستم دریافت و ارسال ایمیل نیز بهره می جوید .
● لیست تماس ها (Call list) :
لیست هایی شامل ده تماس از دست رفته (Missed call) ، ده تماس گرفته شده (Dialed call) و ده تماس دریافت شده (Recived call) در این قسمت نشان داده و ذخیره می گردد . همچنین زمان و تاریخ هر تماس نیز ثبت گردیده است .
● پروفایل ها (Profiles) :
مثل همیشه در این قسمت قابلیت تنظیم پروفایل ها را خواهید داشت که به شما اجازه ی تنظیمات مختلفی را برروی گوشی می دهد .
● تنظیم کننده (Organizer) :
یک ساختار ساده و قدیمی دارد و قابلیت نشان دادن تقویم را به صورت ماهیانه و هفتگی و روزانه را دارد و دارای یک آیتم مخصوص برای مشاهده ی رویدادهای مختلف می باشید . به عنوان مثال ملاقات ها و نوشته ها و یادآوری ها را می توانید مشاهده نمایید و در نهایت ۵۰۰ رویداد قابل ذخیره در حافظه ی گوشی می باشد .
World time یا ساعت جهانی در این بخش مشاهده می گردد . گوشی دارای ضبط صدا نمی باشد ولی می توانید زنگ را ضبط نمایید
● Card – Explorer :
این قسمت جهت نشان دادن اطلاعات موجود برروی حافظه استفاده می گردد که در گوشی شما دارای ۹۴۹.۴۴ کیلوبایت حافظه ی خالی می باشید که برای کارهای عادی کفایت نمی کند ولی اجازه ی دانلود ۵ ملودی را به شما خواهد داد و ۲ بازی Java و چند عکس نیز در آن جای می گیرد .
● استراحت و سرگرمی (Surf & Fun) :
در این بخش از WAP Browser ویرایش ۱.۲.۱ بهره می جویید و متأسفانه در گوشی از ویرایش ۲ این برنامه استفاده نگردیده که محدودیت هایی را برای مشاهده و بازکردن چند صفحه برای شما ایجاد خواهد نمود . همچنین گوشی دارای چند بازی به صورت پیش فرض می باشد .
● اضافه ها (Extra):
کارآیی هایی چون ماشین حساب ، برنامه تبدیل واحد ، تایمر و کرونومتر و زنگ بیداری در این منو قرار گرفته اند و در این بخش شما قادر به دست یابی به فرمان های صوتی نیز می باشید .
● تنظیمات (Setting) :
تمامی کارآیی های مربوط به تنطیمات مختلف گوشی در این بخش موجود می باشد که به جزئیات آن ها نمی پردازیم ولی یک نکته ی مهم این است که بهتر است GPRS را مگر در مواقع لازم خاموش نگه داریم و اگر نه ، مصرف باتری را بیشتر خواهد نمود و تقریباً زمان طول عمر باتری را به نصف می رساند .
● دوربین (Camera) :
دوربین گوشی تفاوت مشخصی با M۵۵ دارد و دوربین با استفاده از دکمه ی ۵ در حالت استندبای فعال می گردد و گوشی قابلیت عکس برداری در رزولوشن های زیر را خواهد داشت :
- ۳۵۲ × ۲۸۸ Premium
- ۳۲۰ × ۲۴۰ High
- ۱۷۶ × ۱۴۴ Medium
- ۱۶۰ × ۱۲۰ Low
همچنین شما قابلیت تنظیم روشنایی صفحه نمایش از ۳- تا ۳+ را دارید که البته تأثیری بر کیفیت تصاویر نخواهد گذاشت و بالانس عکس برداری برای خارج محیط بسته و درون محیط بسته نیز قابل تنظیم می باشد ، دوربین دارای قابلیت زوم نبوده و از هیچ افکت خاصی بهره نمی جوید .
بیشترین حجم مربوط به فایل های تصویری با کیفیت خوب ۱۰ تا ۱۱ کیلو بایت می باشد که خیلی نیست . وقتی گوشی را حرکت می دهید تصویر برروی صفحه نمایش تکه تکه شده و دوربین گوشی قابلیت رندر ندارد . تصاویر دریافتی نیز رنگ ها را به طور کامل انتقال نداده و شبیه افکت های Sepia می گردد .
MC۶۰ تقریباً یکی از بدترین تصاویر را ما بین گوشی های دوربین دار ارائه می دهد و کارآیی صفحه نمایش آن بسیار کم و پایین می باشد و حتی عکس یک نفر قابلیت تشخیص ندارد و باید از قدرت تخیل خود بهره بجویید که البته می تواند یک بازی جالب را مبنی بر حدس این که "این عکس چه کسی است ؟" را بسازد !
نبود اینفرارد در گوشی باعث عدم قابلیت انتقال تصاویر با این کارآیی به رایانه گردیده است و تنها به طور مستقیم و یا از طریق MMS می توانید تصاویر را ارسال و انتقال دهید . نگران نباشید ، کیفیت تصاویر برروی گوشی نیز بسیار فجیع می باشد !
● در نهایت :
حجم صدای زنگ پلی فونیک گوشی در حد متوسط می باشد . قدرت ویبره ی گوشی نیز عادی است و شبیه به دیگر گوشی های زیمنس است و عملاً گوشی مشکل با آنتن دهی ندارد .
گوشی دارای حافظه ی صوتی نمی باشد و کیفیت صفحه نمایش نیز بسیار پایین است و سیستم رندر گوشی بسیار بد می باشد و عملاً گوشی قابلیت وجود دوربین را در خود ندارد و عملاً اگر تنها به این فکر کنید که انتظارش از یک عکس چیست این گوشی ساده ترین انتظارات را در این رابطه هم برآورده نمی کند و عکس ها در اتاق بسته با کیفیت بسیار بدی می باشد و کمترین تنظیمات عکاسی را دارد . حتی در قیاس با تولیدات آلکاتل نمی تواند تصاویری بهتر را ایجاد نماید با این که این دو گوشی به یک کلاس تعلق دارند ، عملاً آلکاتل دارای کیفیت بهتر و آشکارتری می باشد در مجموع اگر بخواهیم در رابطه با MC۶۰ نظری را دهیم باید بگوییم اگر به زیمنس علاقه دارید و می خواهید یک دوربین با هر کیفیتی روی گوشی تان باشد و قیمت کمی هم بپردازید می توانید از این گوشی استفاده کنید . باید بگوییم هیچ گاه این گوشی با این امکانات ضعیف و قیمت بالا فراموش نخواهد شد . آن هم از یک کارخانه ی رده ی اول که دیگر جایی برای انتظار باقی نمی گذارد .
منبع : سایت جی.اس.ام


همچنین مشاهده کنید